Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha egy lányt kettesben elhívsz...

Ha egy lányt kettesben elhívsz valahova,akár csak sétálni,az már nem barátkozásnak számít?

Figyelt kérdés
Lány barátról van szó.Egy kérdésnél irták hogy az már nem barátság.
2022. máj. 1. 13:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez szerintem emberektől függ. Milyennek érzik a barátságot. Ha egyből klikkeltek, akármilyen szempontból, mondhatod barátságnak.

Pl. Én barátnak nem tudtam hívni azt, akivel középiskolában 2-2,5 évig beszélgettünk, mert sulin kívül nagyon ritkán találkoztunk, max messengeren beszélgettünk gyakrabban. Aztán nem is tartott sokáig a barátságunk. Pedig vele hamar klikkeltem.

De, van 2-3 másik ember, akik közül 2-vel egy osztályba jártam, és az utolsó években lettünk jóba, na ezt a 3 embert tudom barátnak mondani. Hiába az egyikkel már legalább 2 éve nem találkoztam.

2022. máj. 1. 13:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne barátság….ha ti megállapodtatok,hogy barátok vagytok, nyugodtan elmehettek sétálni….
2022. máj. 1. 17:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Talan elhivtal valakit, es most esik le ? Hogy tobbet lathatott bele?
2022. máj. 1. 17:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Most akarmilyen nemuek is vagytok, az a kerdes, tobb-e, szerelmi, szexualis, vagy csak baratsag? Vagy hogy baratsag, nemcsak holmi idoelveres?
2022. máj. 1. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!