Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lehet ilyen barátokat találni?

Lehet ilyen barátokat találni?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok. A velem egyidősek általában azzal vannak elfoglalva hogy párt találjanak maguknak, sokaknak már van is, mások a tanulással, a jövőjükkel foglalkoznak többet, vannak akik többet otthon ülnek inkább és besegítenek a szülőknek. Vannak a bulizósak, stb. Én is sokat vagyok itthon de nem azért mert ezt szeretném. Én szeretnék barátokat, de olyan igazi barátokat akikkel eljárnék kirándulni, vagy csak kimennénk sétálni, társasozni, piknikezni, ilyen érdekes programokat szerveznénk. De csak egyetlen barátom van akivel ezeket szoktam csinálni és ő nem ér rá egész nyáron. Nem szeretném ezt a nyarat is itthon tölteni, mihez kezdjek?

2022. júl. 10. 12:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia nekem írhatsz
2022. júl. 10. 12:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hová valósi vagy, ha kérdezhetem??
2022. júl. 10. 13:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Éééén.

Merre laksz?

2022. júl. 11. 16:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Románia sajnos..
2022. júl. 11. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:
46%
de hát ROMAnia nem létezik
2022. júl. 11. 20:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Erdély
2022. júl. 11. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!