Miért nehéz mostanában barátokat találni 40 felett?
ez mindig is nehéz. szerintem mostanában így is több barátja van az embereknek, mint előző generációknák.
és ugyanazért nehéz, mint egy párt találni, kevés emberrel van meg az az összhang. plusz barátnál még az is nehézség, hogyha csak a párkapcsolat után jön az erre való idő, szóval legjobban akkor megy ez, ha egyik emberenek sincs párja. ami 40 felett kevésbé esélyes. meg sokkal fontosabb az is, hogy legyen valami közös érdeklődés vagy életprojekt, ami párnál nem annyira fontosa azon túl, hogy dugnak :D
"Szerintem szomoru hogy csak a család meg a párkapcsolat számít, barátság nem."
Számítanak a barátok is, de a család és a párkapcsolat fontosabb. Ez van, pont. Aki ezt nem tudja elfogadni, azzal nem egymást keressük.
"És akiknek nincs gyerekük?"
Azok barátkozzanak egymással.
Igen, ha a kettő ütközik, a barátaim mennek a levesbe. De ilyen csak a legelején volt, azóta olyanokkal barátkozom, akik hasonló élethelyzetben vannak, mint én, úgyhogy a kérdés fel sem merül.
Barátot találok kb. minden bokorban, nem fogom se a házasságomat, se a gyerekeimet feláldozni emiatt. Szerencsére nem is várja senki. Vannak barátaim, és tisztában vagyok vele, hogy hol a helyünk egymás életében.
De tényleg nem értelek, miért nem barátkozol olyanokkal, akiknek hozzád hasonlóan nincs se családjuk, se párkapcsolatuk. Akkor nem kéne féltékenykedni senkire.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!