Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy esne, ha az egyik legjobb...

Hogy esne, ha az egyik legjobb barátod nem írna vissza?

Figyelt kérdés
Látta az üzenetet, de nem válaszolt. Amit tudni kell, hogy épp nyaralni volt, amikor írtam neki, úgyhogy gondolom emiatt nem válaszolt. Valószínűleg megnyitotta, nem válaszolt rögtön, aztán elfelejtethette. Ez eddig nem is lenne akkora probléma, de ez történt 2 napja. Már nem nyaral egyébként, tegnap lett vége. Azért ez elég gáz, hogy 2 nap alatt nem jutott eszébe, hogy visszaírjon, nem?

2022. jún. 21. 20:47
 1/8 anonim ***** válasza:
45%

Hívd fel telefonon-szóban beszélj!

Ennyire katasztrófa lennél???

Eszem megáll.....hihetetlen és még "az egyik legjobb barátom"...húúú, beveszek egy aszpirint.

2022. jún. 21. 21:14
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem sokkal nagyobb gáz, hogy ennyire mániákusan követed, mondhatni nyomozol utána, hogy mit mikor csinál, meg már 48 óra után ennyire idegbajos vagy, hogy őhatalmasságodnak hogy merészel nem visszaírni.
2022. jún. 21. 21:33
 3/8 anonim ***** válasza:
45%

Ha fontos dologról van szó, hívd fel.

Viszont.. jóformán most ért haza a nyaralásról, nem kötelessége azonnal válaszolni. Szóval szerintem is az inkább a gáz-kategória, hogy így fent kell azon akadni, ha valaki nem ír vissza azonnal/hamar.

2022. jún. 21. 22:18
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
#2 Már miért lenne gáz, meg követés, hogy tudja, mettől-meddig nyaral az egyik legjobb barátja? Valószínűleg maga a barát mondta neki korábban.
2022. jún. 22. 02:03
 5/8 A kérdező kommentje:

#2 ki nyomoz utána? Ne magadból indulj ki, gondolom te mindenkit mániákusan követsz, mert senki nem áll veled szóba. Szar lehet. Idegbeteg meg max te vagy, én full nyugalomban írtam ki a kérdést, csak a fogyatékos válaszok kezdenek kicsit idegesíteni.:)

#4 ott a pont, végre valaki érti a témát.

2022. jún. 22. 10:11
 6/8 A kérdező kommentje:

#3 miért lennék gáz?:D Tudod, nekem azonnal visszaírnak az emberek, nem hogy a barátaim. Nem kell a válaszra napokat várnom, meg kérvényt benyújtanom, sőt, most kapaszkodj meg, még maguktól is szoktak keresni az emberek.😵💫 Mik vannak.

Amúgy nem tudom ettől az oldaltól mit vártam, ide csak kötekedni járnak az emberek?

2022. jún. 22. 10:16
 7/8 anonim ***** válasza:
62%

Szia, en is jartam mar igy es megertem amit irsz, mert nekem is rosszul esett.

Nem az hogy nem valaszol hanem ugy nem valaszol, hogy meg van nyitva. Viszont utana kiderult hogy elfelejtett ra valaszolni , es velem is fordult mar elo ilyen egyszer.

Inkabb irjal neki ujra megegyszer.

Egyebkent a karogoknak meg uzennem, hogy ezzel nem koveted a masikat stb, de a mai vilagban az emberek 80%anak ott van a kezeben a telefon allandoan, nehogy mar 2 masodpercet ne lehessen arra szanni hogy par oran belul visszairunk a masiknak. Ezert IS tart ott az egesz emberiseg, ahol, mert nem vagyunk tekintettel a masikra (tisztelet a kivetelnek).

2022. jún. 22. 10:25
 8/8 A kérdező kommentje:

#7 köszönöm utolsó, hogy megértesz. Nekem is pont ugyanez a problémám, hogy mindenki egésznap nyomja a telefont, de vissza már nem írnak, ha olyan kedvük van. Eddig szerencsére nem nagyon tapasztaltam ilyet, de több barátom is panaszkodott hasonlóra más emberekkel kapcsolatban.

Egyébként nem csak az a baj a gyakoris emberekkel, hogy kárognak, hanem hogy plusz dolgokat találnak ki a sztorihoz, mint például, hogy mániákusan nyomozok a legjobb barátom után. Kész vicc, csak nem nevetek.😃

2022. jún. 22. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!