Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy összejönni a legjobb barátod volt párjával? Tennétek ilyesmit? Mikor tényleg nagyon tetszetek egymásnak?

Figyelt kérdés
2022. febr. 20. 17:40
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Nem tennék ilyet. Az én olvasatomban ez árulás. Oké, hogy már nem járnak együtt, de a legjobb barátod párja volt. Szerintem ez így nem etikus. Játsszd le magadban, szerinted milyen érzés lehet a legjobb barátodnak, hogy a volt párjával vagy? Biztos, hogy fájna neki.
2022. febr. 20. 17:46
 2/4 anonim ***** válasza:
71%

Hát megnézném,hogy melyikük milyen.

Tehát biztos oka van annak,hogy elhagyta az egyik a másikat.

Ha mindkettőt ismerem egy ideje,akkor nagyjából tudom hogy mi a szitu.

Persze,van ez az árulás dolog is,de más szempont is van.

Most ha tudom,hogy milyen az egyik és másik,meg stb,miért tenném?

Én biztos nem mennék hozzá egy olyan nőhöz,aki pénzügyileg kihasználta a férfit,és ha a férfi ezt hagyta...

Érted...

Gyanús lenne,hogy én is úgy végezném mint ő.

Vagy máshogy,de nem jól.

Az is számít,hogy ki milyen.

2022. febr. 20. 17:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem, de szerencsére erre esély sincs. Az egyik valószínűleg leszbikus, a másik szereti a kisfiús külsejűeket, a harmadik meg olyan palikat szedett mindig össze akik kutyába se vették.
2022. febr. 20. 17:59
 4/4 anonim ***** válasza:
41%
Igen, tennék ilyesmit, de csak szex lenne, más nem.
2022. febr. 20. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!