Ha a legjobb barátod ilyen ajánlattal állna elő, mit tennél?
Nyilván nem fogadnám el, ha ennyire ellene lennék.
Felnyomni biztos nem nyomnám fel, ha annyira zavarna és folyamat csinálná mellettem, inkább megszakítanám vele a kapcsolatot.
Én is szívok néha, egy csomó haverom van aki csinálja, egyiket sem nyomtam fel egy ilyen szar miatt.
Szóval max elszívnék vele egy jointot.
Érdekes, hogy mekkora agymosás történt itt is. Évezredeken keresztül az emberi társadalmak része volt a különböző füvek szívása, valahol még most is legális. Értem én, hogy vannak súlyos függők, akik már károsak magukra nézve, de azok, akik hétvégente vagy havonta egyszer pippantanak egyet, azok nem veszélyesek és nem károsak, főleg nem másra.
Egyébként meg az állatvilágban is gyakori ez. Például a delfinek is beállnak a gömbhal mérgétől.
Én nem szívok semmit, egyszerűen csak képben vagyok ezzel, hogy abszolút nem olyan mumus cuccok ezek, mint amilyennek beállítják őket. Veled nagyobb baj van, kérdező, mint haveroddal, aztán mégis őt tennék rács mögé. Szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!