Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy lépjek túl rajta?

Hogy lépjek túl rajta?

Figyelt kérdés

Egy nagyon jó barátomba szerelmes lettem. Tudtam, hogy ez nem viszonzott, de muszáj volt elmondanom neki mert nem tudtam már hogy kezelni a helyzetet. Visszautasított, mert nem érzett ugyanúgy, viszont nagyon szerette volna, ha ez nem változtat semmit a viszonyunkon és ugyanúgy rendszeresen beszélünk mint eddig.

De meg kellett mondanom neki, hogy ez sajnos per pillanat nem lehetséges, és hogy egy szünetre van szükségem. Nem akarom elrontani a barátságunk, de ha rendszeresen beszélünk biztos nem leszek túl rajta soha. Úgyhogy majd a jövőben kiderül hogyan lesz minden.

Szerintetek helyesen cselekedtem? Most csak sírni tudok de úgy érzem ez a legegészségesebb

19 L

2022. jún. 10. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, de az 99%, hogy később se fog a dolog megjavulni. Ilyenkor a barátság sajnos menthetetlen. X idő múlva látod majd, hogy mással van, és rossz lesz, magadat gyilkolod vele. Érdemes azonnal és végleg megszakítani a kapcsolatot, nem ámítani magad. Gyorsabb a rehabilitáció.
2022. jún. 10. 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudom miért veszed ennyire a lelkedre...ezek ilyen mindennapos dolgok nálam néha :D de egyébként ha úgy van inkább ne beszélj vele, és keress mást...jobban jársz így.
2022. jún. 10. 20:44
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Ezért nincs barátság férfi és nő között. Az egyik fél mindig többet akar.

Nyugodj meg, alkalomadtán meg fog dugni ő is.

2022. jún. 10. 20:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Szakítanod kell vele, mert csak így fogod tudni feldolgozni a visszautasítást.
2022. jún. 13. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!