Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elmondjam a barátomnak?

Elmondjam a barátomnak?

Figyelt kérdés
Én sajnos meleg vagyok. A barátom nem tud róla. Amikor a melegekről van szó, akkor egyszer elfogadó, egyszer nem. Van, hogy azt mondja, hogy ne nyomuljanak rá, és akkor nincs velük baja. Máskor meg, hogy undorító, nem szereti őket. Sokat szoktam eljárni vele koncertekre. (Metal koncert.) Mozizni, stb. Van neki rajtam kívül sok barátja. Azokkal többször el szokott menni bulizni, inni. Én ilyenkor nem megyek, mert nem iszok alkoholt, nem cigizik, nem drogozok, stb. Nem szeretem az olyan bulikat. Ő minden zenét szeret a metaltól a technóig. Én viszont csak a metalt. Szerintetek elmondjam neki? Félek, hogy meg fog utálni.
2022. jún. 8. 15:18
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Minek mondanád el? Akarsz tőle valamit egyáltalán? Nem látom így sok értelmét.
2022. jún. 8. 15:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem akarok tőle semmit. Csak folyamatosan hazudoznom kell neki, ami nagyon kellemetlen.
2022. jún. 8. 15:31
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Kikormolnád mi?
2022. jún. 8. 19:27
 4/9 A kérdező kommentje:
#3 Miért nem lehet normálisan válaszolni? Tudod azt, hogy milyen rossz folyamatosan hazudozni?
2022. jún. 8. 19:43
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
Miben kell hazudnod? Eljátszod, hogy nőkkel randizol, vagy mi?
2022. jún. 8. 21:12
 6/9 A kérdező kommentje:
Folyamatosan nőkről beszélni. képeket mutogat nekem róluk. Kérdezi, hogy mennyire d..ám meg. Ilyenekben kell hazudoznom. Még van egy pár ilyen téma.
2022. jún. 8. 21:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Örökké nem titkolhatod!
2022. jún. 8. 22:00
 8/9 anonim ***** válasza:

ő lenne az első akinek elmondod, vagy mi?

Neked kell tudnod, hogy mi a fontosabb. De én a helyedben valószínűleg elmondanám neki ezek után.

2022. jún. 9. 18:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Csak a szüleim tudják.
2022. jún. 9. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!