Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elmondjam a legjobb barátomnak...

Elmondjam a legjobb barátomnak, hogy tudom hogy lopott tőlem?

Figyelt kérdés
a suliban egyik szünetbe a legjobb barátnőm elkérte a táskám egy kicsit miközben én egy feladatot csináltam (azért kérte el, hogy rátehesse a fejét) azt hitte nem figyelek, de én hallottam hogy nagyon óvatosan huzza kis a táskám cipzárját... nem nagyon foglalkoztam vele,mert azt hittem hogy fésű kell neki vagy egy lap vagy valami .. mondjuk kicsit gyanús volt hogy ilyen óvatosan csinálja , de nem feltételeztem volna hogy azért mert a pénzt akarja ki venni ... amikor nem hallottam már a cipzárt akkor ránéztem , ő meg egyből matatott valamit a háta mögött és elkezded minden hülyeségről beszélni (milyen óra lesz? nem tudom a matekot.. stb) de ezt elég zavartan tette .. ezek után már nem kellett neki a táskám .. 10perccel késöbb amikor azt hitte nem figyelek akkor hallottam hogy a pénzel zörög (pedig reggel még azt mondta hogy otthon felejtette a pénzét). Amikor nem volt ott bele néztem a táskámba de nem volt már ott a pénz amit vittem magammal(más nem vehette el mert egész nap ott volt nálam a táskám) Szerintetek elmondjam neki hogy tudom?? Ha igen akkor mit mondjak neki?? (3000 ft volt)

2015. jan. 29. 17:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd el neki. Ne cseszd le rögtön, hanem kérdezd meg, miért tette.
2015. jan. 29. 17:59
 2/6 anonim válasza:
Szerintem le fogja tagadni, hiába tudod biztosra hogy ő volt tuti nem vallja be... Akkor kellett volna egyből rákérdezmni hogy mit csinálsz kell valami a táskámból? Sajnos utólag ezt a pénzt visszaszerezni tőle már nem fogod tudni. Gondolom már nem vagytok legjobb bárátnők, de ezek szerint nem is lehettek ha ilyet meg tud tenni, közöld vele hogy tudsz a dologrol és örülnél ha ezek utan nem keresné a társaságod.
2015. jan. 29. 18:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Mindenképp mond el neki, hogy tudod!

Nem barátnő az olyan, aki meglop téged! Meglop!

Mond el neki és kérd vissza a pénzed, mert azért manapság 3000Ft nem kis pénz.

2015. jan. 29. 18:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Tőlem is loptak már ismerősök. És én ezt nagyon nem értem, és nem tudom tolerálni. Ha kell neki kérje, és neki adom. De ez olyan alattomos sunyi dolog. Én ezek után nem tudok rájuk emberként nézni.
2015. jan. 29. 21:33
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)
2015. márc. 11. 22:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát igen, valamelyik azt írta nem tud emberként tekinteni a lopókra, de sajna a lopó valószínűleg kleptomániás és a kérdező ebből nem vett észre semmit. Hát igen alattomos sunyi dolog a lopás, de viszont sajnos akármennyire is nem tetszik ez ő is emberi lény, akárcsak a kérdező, és ennek a lopásnak valószínűleg személyiségtorzulás is lehet az oka mert az aki ezt teszi számára valamilyen örömet vált ki, hogy megszerezte azt a bizonyos tárgyat anélkül, hogy a másik tudomást szerzett volna róla tehát az elkövető nem számol a következményekkel, a közösség rosszallásával, ezt hívják úgy, hogy kleptománia. A lopás valóban egy ronda, alattomos, és sunyi dolog, viszont érdemes utána járni a mögöttes okoknak, ahogy az egyik hozzászóló tanácsolja.
2018. jún. 20. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!