Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ebben a helyzetben mit tehetnék?

Ebben a helyzetben mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Mostani időszakomban eléggé megváltoztam és nem magamat adtam.

Akik itt voltam mellettem a barátaim őket is elüldöztem.

Mindenkitől valamilyen formában elnézést kértem és elmagyaráztam miért viselkedtem úgy.

Aki meg is bocsátot őt sem kerestem, senkit sem, mert időt hagyok nekik.

Számomra nagyon fontos személyeket is eltaszítottam magamtól.

Viszont nem tudom feldolgozni azt hogy őket eltaszítottam magamtól, megbántottam őket és emiatt öngyilkosságon gondolkodom.

Nem szokott ilyen hajlamom lenni, ezelőtt semmi problémám nem volt, jó kedvű voltam.

Ahogy rájöttem hogy másokat megbántottam és eltaszítottam magamtól azt nem tudom feldolgozni és a rossz kedv, a sírás és az öngyilkosság tör rám.

Szeretném ha ez valamilyen formában megoldódna és nem csinálnék hülyeséget.

Sajnos pszichológushoz és egyéb szakemberhez nem tudok fordulni jelenleg.

Barátaimhoz sem tudok fordulni, mert őket bántottam meg.

Családommal meg nem vagyok annyira jóban.

Köszönöm szépen ha valaki segít!

20/L

2022. máj. 15. 12:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Már az jó kezdés, hogy elismered a hibáidat. Ezen már csak úgy lehet tovább segíteni, hogy igenis elkezded tartani a kapcsolatot azokkal akik fontosak neked. Aki megbocsátott neked, az most arra vár, hogy újra felkeresd, újra legyen baráti kapcsolat. Nem idő kell nekik, hiszen nem ők a hibásak, mert volt egy idióta időszakod. Voltaképpen most azt csinálod amit eddig is. Bocsánatot kértél, de mégsem igykeszel, hogy kapcsolatban legyél velük, arra hivatkozva, hogy "időt adok nekik". Tessék felvenni a kapcsolatot azokkal akikkel szeretnél kapcsolatban lenni.
2022. máj. 15. 12:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen ne legyél öngyilkos. 20 évesen fiatal vagy nagyon. Azt nem hiszem h ne oldódhatna meg ezekből semmi. Van aki mondjuk ilyen, vagy még "rosszabb", mégis élni akar és fog. Úgyhogy fel a fejjel !
2022. máj. 15. 12:57
 3/3 A kérdező kommentje:

#1 Nem ezzel van a probléma, kerestem eddig is őket, csak szimplán másabb lett a viselkedésem és nem is feltétlen velük szemben amit érzékeltek.

Azért gondoltam hogy hagyok nekik időt, mert szeretnék újra önmagam lenni és olyan lenni mint akit anno megkedveltek és úgy gondolom jobb lehet a kommunikáció is, mert mostúgy gondolom így nem szívesen beszélgetnek velem és szégyenlem magam.

#2 Ebben igazad van, én nem voltam még ilyen helyzetben és nagyon érzékeny vagyok ilyen téren.

Barátaimat nem szoktam bántani sem veszekedni velük, legalábbis tudatosan nem.

2022. máj. 15. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!