Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen okból ért véget baráti...

Milyen okból ért véget baráti kapcsolatod?

Figyelt kérdés

SZiasztok,

Érdekelne, hogy milyen okokból ért véget valaha baráti kapcsolatotok, akár konkrét példákkal. Csak őszintén, a belső motivációra vagyok kíváncsi, pl irigység, meg nem értettség, érdek, unalom stb.

Kort és nemet is írjatok pls. :)

2022. máj. 10. 23:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
30 éves vagyok. 7 éves barátságom azért ért végett 6 éve, mert felvettek álmaim szakjára anno. Sajnos a barátnőm sosem volt barát ezekszerint. Én próbáltam tartani a kaocsolatot, de aztán meguntam, hogy mindig én keresem. Egy irigy kis görcs volt. Pedig jobb élete lett, mint nekem, ez a vicc az egészben. Megérte irigykedni a pillanatnyi sikeremnek, ami nem is tartott sokáig? Több sikerem nem volt és az életem minden területén 1 nagy nulla lettem, csak megyek le a lejtőn. Sosem fogom megérteni az irigykedést és ebből adódó utálatot mások iránt, főleg, ha az az ember sosem ártott nekünk. Mellesleg aki ma boldog, lehet holnap már az egyik legszomorúbb ember lesz.
2022. máj. 11. 00:52
 2/14 anonim ***** válasza:
78%

Mind lelki szemetesnek használt meg csak panaszkodtak nekem

Ha én mertem egyszer rosszkedvű lenni eltüntek vagy kontráztak vagy lehordtak miért vagyok savanyú....(ja aki 7/6nap panaszkodkk nem savanyjú...de aki 30/1 nap szarnapokat él az az anyád) Vagy nem adok kölcsön akkor rossz vagyok :D

Kösz önző kapcsolat nem kell

2022. máj. 11. 00:53
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
Volt akivel régen ugyanazokat a dolgokat szerettük, de később már nem egyezett az érdeklődési körünk. Egy komplett baráti társaságból azért léptem ki, mert a közös szórakozás egy idő után leszűkült arra hogy összeültünk csendben társasozni és néha elcsattant egy-két favicc. Eluntam az életem.
2022. máj. 11. 04:14
 4/14 anonim ***** válasza:
89%

Voltak, amik azért, mert megszűnt a közös élethelyzet. Pl. külföldön éltem pár évig, miután hazajöttem, a kinti batátokkal sűrűn jöttek-mentek az üzenetek, aztán ritkultak. Vagy munkahelyváltásnál ugyanez. Ebben senki nem hibás, ez egy természetes folyamat.

Volt az utóbbi időben olyan, aki lecserélt másra. Ez szomorú, de ez van, elgyászoltam, továbbléptem. És volt olyan is, akinél rá kellett jönnöm, hogy hiába a szimpátia, olyan áthidalhatatlan különbségek vannak köztünk, amit én soha nem leszek sajnos képes tolerálni.

2022. máj. 11. 06:37
 5/14 anonim ***** válasza:
31%

Mindenben utánzott. Ha tetszett valami az neki is. Ha jártam egy szakkörre, ő is. Ugyanarra a szakra akart menni, ha megváltoztattam a terveimet akkor ő is. Ugyanaz a pasi tetszett neki. Egyszer azt mondtam hogy leszbikus vagyok, akkor komolyan vette és összemelegedett egy fura csajjal. Középiskola után letiltottam mindenhonnan és nem nyitottam neki ajtót. Leragadt az utolsó utánozható dolgoknál.

Elköltöztünk, nem nagyon válaszolgatott ha írtam/nem írt egyikünk se. Megszakadt a kapcsolat.

Szerelmes lett belém. Volt olyan aki elmondta hogy erotikus álma volt velem. A belem kihánytam a gondolattól is. Nem tudtam ezek után folytatni a barátságot, lekoptattam.

Gyereke lett, és a személyisége = anya volt onnantól kezdve. Semmi másról nem lehetett vele beszélni.. Vagy volt olyan aki nem is akart beszélni, kizárólag más anyákkal barátkozott. Mint valami elit klub.

2022. máj. 11. 07:04
 6/14 anonim ***** válasza:
19%
Miért van az, hogy ilyen kérdésekre mindig olyan történetek érkeznek, ahol kizárólag a másik a hibás? Olyat miért nem ír senki, hogy "Hülyén viselkedtem", "Mindketten megváltoztunk, így eltávolodtunk egymástól" stb? Most a Gyakorira tömörül az ország összes meg nem értett szentje, vagy ennyire nincs önismeretetek?
2022. máj. 11. 07:19
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

Én azért hanyagoltam el egy barátnőmet, mert lusta voltam írni neki. Bánom azóta is, sajnos megszakadt a kapcsolat.

Velem meg úgy esett, hogy megbeszéltem egy nyári találkozót a "barátnőmmel", aki aztán baszott eljönni, de még hívni se hívott, hogy legalább szóljon, nem tud jönni, elnezést kérjen. Soha többé nem beszéltünk.

Egy másikkal meg nem tudtam egyeztetni időpontot, állandóan "dolga" volt, "nem ért rá". Aztán hagytam a fenébe, ha nem kíváncsi rám, akkor én se rá.

2022. máj. 11. 07:30
 8/14 anonim ***** válasza:
88%

A legjobb barátomnál azért, mert én így akartam, becsajozott, a meló mellett vele volt nagyrészt. Érthető is, viszont 15 évnyi barátság után úgy gondoltam ideje tovább állni, mert már nem adott hozzá semmit se az életemhez ez a fajta barátság.

Most van egy másik haver/barát, akit leakarok építeni, mert csak online térben tartjuk a kapcsolatot, mivel hogy nem itt lakik már a szomszédban, s a túlzott számítógép/játék függősége kikerget a világból.

2022. máj. 11. 08:03
 9/14 anonim ***** válasza:

Mindegyik azért ért véget, mert többet akartak barátságnál.

Egyébként viszonylag kevés barátságom ért véget, sikerült tartós kapcsolatokat kialakítanom. Mindezt úgy, hogy másik városban tanulok, mint az összes korábbi barátom már 2 éve. Nem vesztek el azok a barátságok így sem.

2022. máj. 11. 10:52
 10/14 anonim ***** válasza:
Azért ért véget egy "baráti" kapcsolatom, mert a lány ígéretet hazudott, megszegte, hazugságspirálba keveredett, hitegetett, végül még ő volt megsértődve.
2022. máj. 11. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!