A baráti kapcsolatok szereteten vagy máson alapulnak?
Figyelt kérdés
2021. jún. 14. 06:55
1/14 anonim válasza:
Sok szabadidővel amikor együtt lehetnek és beszélgethetnek valamiről. Legalábbis nálam ez volt.
2/14 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne... Mi értelme egyáltalán a "baráti" kapcsolatoknak.
3/14 anonim válasza:
Szóval neked nincsenek barátaid? Mert csak ebben az esetben nem értheted. Vagy ha vannak, akkor ezekszerint nem az igaziak.
4/14 anonim válasza:
3#: 2# vagyok. Igen, nekem nincsenek baráti kapcsolataim, így valóban nem értem a dolgot. Ha gondolod elmagyarázhatnád akár privátban is. Köszönöm.
5/14 A kérdező kommentje:
Nekem is léci. Én mindig azt hiszem, hogy vannak, aztán, ha érdekük úgy van, átgázolnak gondolkodás nélkül, lelki problémák nélkül rajtam.
2021. jún. 14. 07:39
6/14 anonim válasza:
Nekem sincsenek. Ugyan így voltam, azt hittem valakik a barátaim, aztán jól pofára ejtettek. Igazából ezek szerint én se tudom a barátság alapját, nekem is jöhet a magyarázat.
7/14 anonim válasza:
De igen, a szereret az alapja. Ahol ez nincs, ott nincs baratsag sem, csak közös időtöltés, max segítség adott életszakaszban.
Nekem sincsenek barátaim... :(
8/14 A kérdező kommentje:
Milyen a barátságban a szeretet?
2021. jún. 14. 08:43
9/14 anonim válasza:
Segíteni egymásnak, elmenni valahova szórakozni, stb.
10/14 anonim válasza:
Az én barátságaim az unaloműzésen és az egymás segitésén alapultak, nem volt bennük szeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!