Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek rosszul esett az...

Szerintetek rosszul esett az osztálytársamnak?

Figyelt kérdés
Az iskolában találkoztam a barátaimmal, és mondták, hogy menjünk együtt haza. De azt is, hogy siessek mert nem akarnak sokat várni rám. Én annyira siettem, hogy az osztálytársammal, akivel jóban vagyok nem fogtam kezet, nem köszöntem el tőle, amikor mindig el szoktunk. Szerintetek megsértettem? Középiskolás vagyok.
2022. máj. 8. 18:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Utólag bocsánatot kérsz.
2022. máj. 8. 18:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kicsit az esély, hogy megbántottad. Szerintem értette, hogy miért nem.

De mivel zavar téged a dolog, mondd neki, hogy zavar, hogy nem köszöntél és bocsi.

2022. máj. 8. 18:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szóval mondd el neki egyszerűen, hogy mi van benned.
2022. máj. 8. 18:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez így benned maradt, holnap amikor találkozol vele, mondd el neki, hogy ne haragudjon, siettél. Azt fogja mondani, hogy semmi baj :)
2022. máj. 8. 19:06
 5/6 anonim ***** válasza:

A barátságban az is benne van, hogy bízunk a másikban, hogy fogja tudni kezelni, ha olyat csinálunk, ami épp fura, vagy nem jó neki, vagy nem érti. Ennél csak sokkal durvább ilyen szituk lesznek később.

De ugyanakkor meg szép, hogy így figyelsz a barátodra, hogy mi hogy eshet neki :)

2022. máj. 8. 20:19
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Sexeljetek
2022. máj. 10. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!