Mit gondoltok,lehet hogy az osztálytársam meleg?
1/20 A kérdező kommentje:
Suliban nagyjából egész nap egyutt vagyunk,és néha délután szoktunk találkozni.Amit meg elfelejtettem hogy volt olyan hogy “verekedtünk “ játékból és akkor mindig a végén közel kerülünk egymáshoz és volt már rá példa egy párszor hogy túl közel voltunk egymáshoz megpuszilt,vagy magához húzott hogy össze érjen a homlokunk.A baráti körömben a többiek azt mondtak hogy kérdezzek rá hogy,meleg vagy bi de szerintem ez eléggé udvariatlan lenne a részemről.
16 év fölötti hetero fiúk nem puszilnak meg más fiúkat.
2022. jan. 15. 07:37
3/20 A kérdező kommentje:
Miért 16 alatt változik bármit is ha egy “hetero” ember puszilgatja a másikat egy olyan helyzetben ahol éppen megolel téged és mondja hogy amúgy szeretlek?
hat en ha az en barati korombeli/osztalyom beli fiukbol indulok ki, akkor ott az brutal ritka, hogy ket fiu csak ugy megpuszilja egymast es elmondja neki h szereti
amugy szerintem egyertelmu, hogy meleg, viszont szerintem eleinte csak puhatolozz nala, hozd fel a temat aztan ha te is meggyozodtel, akkor mondd el neki, hogy te is osszejonnel vele
2022. jan. 15. 07:48
5/20 anonim válasza:
Szerintem az nem volt udvarias, hogy előbb kibeszélted a barátaiddal, osztálytársaiddal. Főleg ha te bi vagy és esetleg össze is jönnél vele, így nem lesz könnyű titokban tartani.
Inkább mielőbb tisztázd vele. Persze finoman erdeklődj nála.
2022. jan. 15. 07:49
A combod, nyakad simogatja és puszilgat. Igen, meleg. Meg se kell kérdezned, az.
2022. jan. 15. 07:53
7/20 A kérdező kommentje:
#5 ös. Félreérthetően írtam..Osztályban amit már mindenki látott rajta hogy amit vekem szemben csinál nem barátság azután beszéltem egy emberrel vele hogy ő mit gondol róla..A baráti köröm nem ismeri a srácot így mondhatni nem vagyok bűnös mert valakivel meg kell osztani a dolgaimat.
8/20 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnátok adni valami tanácsot hogy hogyan hozzam fel ezt a témát neki vagy hogyan alakítsák olyan helyzetet vele hogy mondjuk meg tudjam csókolni ?
9/20 anonim válasza:
#5-ös vagyok. Köszi a pontosítást. Igen, így azért korrekt voltál vele kapcsolatban.
Ha ennyire nyit feléd, akkor elég jó esélyeid vannak. Semmiképpen ne a suliba próbálkozz, nert nagy a lebukás veszélye.
Esetleg ossz meg vele valami személyes, érzelmes gondolatodat amikor ketten tudtok lenni és fokozatosan kerülj egyre közelebb az arcához. Figyeld a tekintetét, reakcióját. Ha elhúzódik tőled akkor tévedtél. Ha nem, akkor... ;)
2022. jan. 15. 08:04
Amikor kettesben vagytok és birkóztok, akkor kezd el te puszilgatni, mondjuk az erogén zónájt, a nyakát. Öleld át közben, simogasd aztán csókold meg nyugodtan.
2022. jan. 15. 08:05
Kapcsolódó kérdések: