Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit gondoltok,lehet hogy az...

Mit gondoltok,lehet hogy az osztálytársam meleg?

Figyelt kérdés
Igazából az egész úgy kezdődött hogy nagyjából 2-3 hónapja vagyunk joba és fokozatosan kezdett hozzam érni..simogatni,megfogni a combomat,néha a nyakamat is..amivel nekem semmi bajom nem volt mert úgy voltam vele hogy ez egy szimpla haverkodas.Viszont az utóbbi hetekben kezdtem azt érezni hogy ez nem teljesen haverkodas felőle hanem kicsit más is akár,és a baráti körömben elmondtam nekik ezt,osztályban is beszéltünk erről és ok is azt látják hogy az osztálytársam lehetséges hogy meleg,mert szinte csak velem ilyen.Hozza tennem azért írtam ezt a kérdést mert bi vagyok,amit nagyon kevesen tudnak rólam és érdekelt hogy vajon mások hogyan látják ezt a helyzetet , és jo lenne tudni hogy hogyan tudnék vele akar össze jönni .Btw barátnője meg sose volt és nem is nagyon szokott beszélni hogy ismerkedne lányokkal.

2022. jan. 15. 07:25
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
#5 ös. Mondhatni már elterveztem valamit, mert megbeszelem vele ,hogy ma találkozzunk kettesbe és akkor megpróbálok mindent bevetni nála és majd elmondom hogy sikerült :)
2022. jan. 15. 08:08
 12/20 anonymousreview60 ***** válasza:
85%

0. 16 éves, tombolnak a hormonok hetero srác nem hogy ilyeneket mem csinál, de még a gyanúját is kerüli!

1. Tárgyalj ki neki több csajt, milyen jó azok segge stb. Hagyd véleményt kifejteni. Valószínűleg kevés reakció lesz.

2. Értékelj, de a csajoknál kevesebb férfit, aki jóvágású szerinted (Tom Ellisre, Henry Cavillre vagy Jason Momoara jö lenne hasonlítanom), és figyeld a reakcióit. Több lehet.

3. Ezeket vegyesen csináld, hogy ne legyen átlátszó! Ha a statisztika a fiúk felé hajlik, léphetsz tovább.

4. Kezdd el a gesztusait viszonozni! Ha megfogja a nyakadat, tartsd ott a kezét 1-2 pillanattal tovább! Ha a combodra teszi a kezét, tedd rá a tiédet. Ha ekkor nem kapja el a kezét 0,5 s alatt, urambocsá 1 s-os szemkontaktust tudsz vele tartani eközben, akkor a dolog eldőlt: a srác homoszexuális.

5. Az első csók próbálkozást olyan helyen tedd, ahol mások nem láthatnak titeket és olyan helyzetben, amiben ő laza, marhul veled szemben. Tipikusan ilyen lehet, ez a nyakbizergálós helyzet. Odahúzod és csatt. Ha akkor nem fut el, akkor 101%, hogy meleg.

2022. jan. 15. 08:12
 13/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkit aki segitett nekem! #12-es megfogadom a tanácsokat és megpróbálok mindent alkalmazni.
2022. jan. 15. 08:23
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
igen,
2022. jan. 15. 11:27
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Lehet! És nem kapnak a fiatalok segítséget ahhoz, hogy ellenálljanak ennek hibás gondolatnak és érzésnek. Sátán így vezeti őket félre, és Isten ellenségeivé válnak. Ugyanúgy mint az özönvíz előtt az angyalok elhagyták égi lakóhelyüket, feleségül vették a nőket, ebből a kapcsolatból erőszakos gyermekek születtek. Ma is ráveszi az embereket helytelen vágyak kielégítésére! Így az életük veszélyben van!
2022. jan. 15. 13:35
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Hagyd, hogy ő mondja meg, mert ha nem az, az nagyon kínos lesz. Aztán max te is előrukkolsz a beállítottságoddal.
2022. jan. 15. 13:44
 17/20 anonim ***** válasza:
90%
Még nem mentetek el közösen egy uszodába? Helytelen, hogy nem hívted el !
2022. jan. 16. 15:49
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
na kerdezo mizus? hogy sikerult a talalkozo?
2022. jan. 16. 16:22
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

15-ös!

Azt nem tiltja a vallásod, hogy ilyeneket olvass?

2022. jan. 16. 18:50
 20/20 anonim válasza:
100%
A kérdező már le lett tíltva, vagy kilépett.
2022. jan. 16. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!