Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Problémák adódtak az egyik...

Problémák adódtak az egyik osztálytársammal. Mit tegyek? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk jóban az osztálytársammal, sosem tartottam igaz barátomnak, mert nagyon csúnyán bánt velem, és csak akkor voltam jó neki, ha más nem volt, de nekem is voltak/vannak más, igaz barátaim, ezért nem foglalkoztam vele. 3-an voltunk/vagyunk “jóban”, de a másik lányt kiutálta nemrég, egy nagyon béna ok miatt és én neki adtam igazat (a másik lánynak), és ezért nagyon kiakadt. Nem bírtam tovább, ezért minden sérelmemet elmondtam neki, amire azt válaszolta, hogy én most belérúgtam, tehát ő sértődött meg rám, most pedig a másik lánynak nyal, akit meg kiutált. Nem tudom mit csináljak, igazából csak az zavar, hogy most engem próbál kiközösíteni, pedig mindig normális voltam vele. Szerencsére a másik lány okos, és levette, hogy mire megy ki a játék, de félek, hogy elveszítem őt. Azt hozzáteszem, hogy elszídta nekem a másik lányt, amit természetesen elmondtam neki és így már nem akar a barátja lenni, de így is félek. Valami tipp esetleg, hogy mit kéne tennem? Leírtam neki, hogy én nem szeretnék rosszban lenni, de nem kaptam rá választ.

2022. ápr. 15. 09:11
 1/3 anonim ***** válasza:
84%
A kiutalt lannyal fognek ossze a helyedben. A manipulator meg egye meg amit fozott, nem kell az ilyennel baratkozni.
2022. ápr. 15. 09:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A bunkó lányt hanyagold, a normálisabbal pedig beszélgess, barátkozz, csavarogj többet. A bunkóra csak akkor reagálj ha ő keres téged. Ne írogass neki, ne jelezd még többször neki, hogy nem akarsz vele rosszban lenni.
2022. ápr. 15. 10:20
 3/3 anonim ***** válasza:
szerencsére srác vagyok és nálunk ilyenek nincsenek
2022. ápr. 15. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!