Hogy lehet külföldön barátokat szerezni? Főleg magyarokat?
11
Igazából nem vagyok felszínes, mindig nehéz volt barátokat találni.
De gondolom külföldön még nehezebb.
Mit tudsz elképzelni, ha találkozol a jövőben tíz emberrel, tíz közül találsz egy olyat, akivel megvalósulna az, amit te vársz egy barátságtól? Az eddigi életedben, Magyarországon eddig mi a mérleg? Sulis osztályban, ahol voltatok 30-an, találtál magadhoz való embert? Munkahely, 10 ember vagy 200, találtál magadhoz való embert?
Ha a válaszod az, hogy 1000 ismerősöd van, illetve 1000 embert ismertél meg az eddigi életed során és soha sehol senkiben nem találtál megfelelő partnert, az bajos. Lehet, hogy őrült peched volt, lehet, hogy a te mércéd volt mindig is magasan. Minden más, megengedőbb válasz esetén tök jó esélyed van, mert rengeteg magyart fogsz találni Ny-Európa bármelyik országában. És ahogy én észrevettem, keresik is egymást, kapcsolódni akarnak. Hajrá.
13
Igaz, hogy magasan van a mérce mert nem szeretem a sunyi alattomos embereket csak az őszintéket így nagyon nehéz mindenhol.
Egy kezemen meg tudom számolni hány hozzám való embert találtam eddigi életemben, és velük is olykor elnézőnek kellett lennem.
15
Megvannak de messze vannak nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!