Hogy lehet külföldön barátokat szerezni? Főleg magyarokat?
1
Nem vagyok facebookon. Ahhoz fotók kellenek és élet.
Én is Angliában élek. Magyar barátokat keresel úgy, hogy te is ott élsz?
A legegyszerűbb ha részt veszel az adott város magyarok közös programjában. Face-n szinte minden csoport van már. PL: londoni magyarok, Bath-i magyarok, Bristoli magyarok etc. Vannak olyan csoportok,hogy: közös kirándulás UK-belül etc. Mindig vannak összejövetelek, bulik, közös kirándulások stb. Ezeken vegyél részt. Bár lehet az angolok, ridegek, távolságtartóak, a magyarok többsége meg elzárkozik, hogy más magyarokkal barátkozzanak csak úgy. Sokan nem bíznak egymásban. 17 év év után, mostanában én is nehezen barátkozom magyarokkal ( sok magyar barátom van)mert a legtöbb nem közös programokat, barátokat akar, hanem szállást, munkát, vagy pénzt kölcsön kérni. Sajnos ez a tapasztalat
Miért kéne fotó és élet a facebookhoz?
Regisztrálsz, bejelölsz pár ismerőst és ennyi. Nekem konkrétan pár kép van fent, és szinte semmit nem írok az oldalamra. Max az ünnepek alkalmával küldök képeket, hogy Boldog karácsonyt mindenkinek etc..
4
Engem valahogy idegesít, hogy mindenkinek beajánl akinek nem is akarom, és boldog-boldogtalan látja a profilom.
Szerintem az angolok nem zarkozottak. Nekem utcan/tomegkozelekedesen is sikerul veluk beszelgetni. Munkahelyen baratkozunk, osszejarunk melo utan.
Osztom 3as velemenyet, nekem nehany magyar baratom van csupan itt, az altala elmondott okokbol. Legtobbnek csak segitseg kell, forditsal, van-e felvetel a munkahelyeden stb.
Hány éves vagy és merre laksz?
(Itt vagyok egyetemista)
9
32 Manchester.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!