Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy lehet külföldön barátokat...

Hogy lehet külföldön barátokat szerezni? Főleg magyarokat?

Figyelt kérdés
Angliáról van szó és itt mindenki olyan ridegnek tűnik, rád sem néznek, nem beszélgetnek külföldiekkel. Hogy lehet magyar barátokat szerezni?
2022. ápr. 30. 22:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
45%
Keress magyar csoportokat fb.on, bár hozzá teszem, a legtöbbtől jobb ha távol maradsz
2022. ápr. 30. 22:32
 2/18 A kérdező kommentje:

1

Nem vagyok facebookon. Ahhoz fotók kellenek és élet.

2022. ápr. 30. 22:34
 3/18 anonim ***** válasza:
51%

Én is Angliában élek. Magyar barátokat keresel úgy, hogy te is ott élsz?

A legegyszerűbb ha részt veszel az adott város magyarok közös programjában. Face-n szinte minden csoport van már. PL: londoni magyarok, Bath-i magyarok, Bristoli magyarok etc. Vannak olyan csoportok,hogy: közös kirándulás UK-belül etc. Mindig vannak összejövetelek, bulik, közös kirándulások stb. Ezeken vegyél részt. Bár lehet az angolok, ridegek, távolságtartóak, a magyarok többsége meg elzárkozik, hogy más magyarokkal barátkozzanak csak úgy. Sokan nem bíznak egymásban. 17 év év után, mostanában én is nehezen barátkozom magyarokkal ( sok magyar barátom van)mert a legtöbb nem közös programokat, barátokat akar, hanem szállást, munkát, vagy pénzt kölcsön kérni. Sajnos ez a tapasztalat

2022. ápr. 30. 22:35
 4/18 anonim ***** válasza:

Miért kéne fotó és élet a facebookhoz?

Regisztrálsz, bejelölsz pár ismerőst és ennyi. Nekem konkrétan pár kép van fent, és szinte semmit nem írok az oldalamra. Max az ünnepek alkalmával küldök képeket, hogy Boldog karácsonyt mindenkinek etc..

2022. ápr. 30. 22:37
 5/18 A kérdező kommentje:

4

Engem valahogy idegesít, hogy mindenkinek beajánl akinek nem is akarom, és boldog-boldogtalan látja a profilom.

2022. ápr. 30. 22:38
 6/18 anonim ***** válasza:
Akkor állítsd be rendesen
2022. ápr. 30. 22:47
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem látják a profilodat csak ha te engeded a beállításoknál. le lehet mindent tiltani. A beajánlásokat meg el lehet utasítani.
2022. ápr. 30. 22:59
 8/18 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem az angolok nem zarkozottak. Nekem utcan/tomegkozelekedesen is sikerul veluk beszelgetni. Munkahelyen baratkozunk, osszejarunk melo utan.

Osztom 3as velemenyet, nekem nehany magyar baratom van csupan itt, az altala elmondott okokbol. Legtobbnek csak segitseg kell, forditsal, van-e felvetel a munkahelyeden stb.

2022. ápr. 30. 23:16
 9/18 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy és merre laksz?

(Itt vagyok egyetemista)

2022. máj. 1. 01:09
 10/18 A kérdező kommentje:

9

32 Manchester.

2022. máj. 1. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!