Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen barátság az,ahol csak...

Milyen barátság az,ahol csak akkor keresnek ha segitseg kell? Legyen anyagi vagy "fizikai" de az hogy hogy vagyok vagy valami az lényegtelen mindig...

Figyelt kérdés
2022. ápr. 8. 09:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Egyoldalú.

Te miért tartod fenn?

2022. ápr. 8. 09:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Érdek barátság
2022. ápr. 8. 09:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Én ugyan ebben a cipőben járok.A "barátaim" csak akkor keresnek ha kell valami.Így elengedztem őket.:D
2022. ápr. 8. 15:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem éri meg az ilyen kapcsolatokat fenntartani.
2022. ápr. 20. 17:18
 5/5 Cubina ***** válasza:

Kérjél tőlük akármilyen segítséget, és ha nem adnak, akkor megmondod, hogy jó, innentől tőlem se kérjetek szívességet.

Vagy egyszerűen amikor jönnek, megmondod hogy fel sem tudsz állni, beléd állt a lumbágó. Ha megint jönnek, akkor ne haragudjanak, fogorvoshoz mész időpontra, után sokáig pihenned kell, mert négy bölcsességfogat húznak egyszerre. Ha mindig kitalálsz valami jó mentséget, a végén rájönnek hogy mi a dörgés, aztán lelépnek örökre.

Vagy egyszerűen megmondod nekik hogy takarodjanak, különben véletlenül átmész a lábukon a fűnyíróval.

2022. máj. 8. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!