Milyen barátság az,ahol csak akkor keresnek ha segitseg kell? Legyen anyagi vagy "fizikai" de az hogy hogy vagyok vagy valami az lényegtelen mindig...
Figyelt kérdés
2022. ápr. 8. 09:07
3/5 anonim válasza:
Én ugyan ebben a cipőben járok.A "barátaim" csak akkor keresnek ha kell valami.Így elengedztem őket.:D
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem éri meg az ilyen kapcsolatokat fenntartani.
5/5 Cubina válasza:
Kérjél tőlük akármilyen segítséget, és ha nem adnak, akkor megmondod, hogy jó, innentől tőlem se kérjetek szívességet.
Vagy egyszerűen amikor jönnek, megmondod hogy fel sem tudsz állni, beléd állt a lumbágó. Ha megint jönnek, akkor ne haragudjanak, fogorvoshoz mész időpontra, után sokáig pihenned kell, mert négy bölcsességfogat húznak egyszerre. Ha mindig kitalálsz valami jó mentséget, a végén rájönnek hogy mi a dörgés, aztán lelépnek örökre.
Vagy egyszerűen megmondod nekik hogy takarodjanak, különben véletlenül átmész a lábukon a fűnyíróval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!