Mit tehetnék most hogy el vesztettem a legjobb
barátnőmet?
Figyelt kérdés
15 éve voltunk legjobb barátnők együtt jártunk általánosan gimibe és egyetemre is és egyszer csak minden magyarázat nélkül kitett az életéből. Sokat álmodok vele és nagyon hiányzik mert mindent meg tudtam vele beszélni. Hogy lehet az hogy valaki minden előjel és magyarázat nélkül ki tesz az életéből?
Szerintem lehet egyszerűen megunty vagy csinàltàl valami olyat, ami nem tetszett neki.
De az ilyen viselkedést soha nem értettem. Gusztustalan, hogy annyi nincs valakiben, hogy legalàbb leírja, hogy mi a baja.
2022. ápr. 7. 20:56
2/8 anonim válasza:
Ezt hogy érted, hogy kitett az életéből? Hogy tett ki?
Biztos, hogy van rá oka, pl túlságosan nyomultál, túlságosan panaszkodtál, de az is lehet, hogy ő lett szerelmes és az teljesen lefoglalja, vagy történt valami baja, amit nem akar a külvilágba kitenni. Pár hét szünet után sirámok nélkül tárgyilagosan rá lehet kérdezni.
2022. ápr. 7. 21:01
3/8 A kérdező kommentje:
Lehet az a baja hogy most nekem sikerült valamit elérni az életemben amit neki még nem. Egyszerre kezdtük az egyetemet és ő sajnos meg bukott nekem meg már meg van a diplomám és dolgozom. Megszűnt az hogy egy csomó időt együtt vagyunk és az is, hogy bármikor amikor csak eszébe jut akár hajnalban is fel vettem neki a telefont vagy amikor hulla részegen. nem tudott magáról haza vittem az édesanyjához.
2022. ápr. 7. 21:06
4/8 anonim válasza:
Lehet tettél vagy mondtàl valami olyat ami neki nem tetszett.. Vagy csak simán megunt és vàrta hogy ellaposodjon a kapcsolatotok.Eléggé fura módját vàlasztitta ennek.Nem valami egyenes dolog,te meg ne búslakodj lesz még ennél sokkal jobb baratnod neked,megérdemled!❤️Ne szomorkodj olyan miatt aki 15 év utan arra se meltat hogy valami magyarazatot ad neked miert er ilyen hirtelen veget a baratsagotok.
2022. ápr. 7. 21:09
5/8 anonim válasza:
Az siman lehet ok hogy féltékeny ràd,vagy esetleg màr nem egy irànyba halad az életetek ahogy irtad te már dolgozol.De igazabol csak talalgatunk mert ezt csak ő tudja. Lépj túl egy ilyen emberen, a leirtak alapjan őszinten mondom te jobb baratja voltal mint ő neked. 4 es voltam..
2022. ápr. 7. 21:12
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) Igyekszem tovább lépni és nem gondolni rá többet :)
2022. ápr. 7. 21:15
7/8 anonim válasza:
Na egy ilyen züllött valaki után én se rimánkodnék, ahogy leírtad, nem véletlenül nem jött össze neki az egyetem, inkább lépj tovább.
2022. ápr. 8. 02:09
8/8 anonim válasza:
Ennyi év barátság után én azért rákérdeznék..:/
Ennyit megérdemelsz hogyha már kizárt az életéből csak úgy!
Engem nagyon érdekelne hogy mi az oka az egésznek.
Valóban lehet az amit fentebb írtak hogy féltékeny,amiért te elérted a céljaidat.De az is elképzelhető hogy "rosszul esik neki" mert többre vitted és esetleg elhagyod.(ez csak egy tipp,hátha ez van a fejében)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!