A (volt) legjobb barátnőmmel teljesen elhidegultunk egy fiú miatt, és már sose leszünk joba. Mit tegyek?
5 évig voltunk legjobb barátnők, mindent tudtunk egymásról, egy suliba jártunk, nagyon sokat találkoztunk, mindent elmondtunk a másiknak, veszekedtunk persze de az mindenhol megesik.
Viszont, lett egy barátja és mióta osszejottek azóta megszakított velem minden kommunikációt, és nem is válaszolt az üzeneteimre, minden percét a barátjával tolti, és teljesen elhidegultunk. Neki o az első barátja, nekem mar volt 1 de az elég rövid kapcsolat volt és közben nekem is lett egy barátom, megse szakítottam meg a kapcsolatot a barátnőimmel. Az elenen nagyon rosszul esett de mar tultettem magam rajta, valamennyire viszont tanacsokra vagyok kíváncsi, akivel esett mar meg ilyen, volt hogy q baratno próbálta visszaprobalkozni hozzátok? Mert nem tudta elsirni kinek a szakitast, szerintetek mi sarkal valakit ilyesmire? Azért mert az embernek barátja van nem kéne a baratnoit elfelejtenie
Nem volt igazi barátnőd.
A szerelme minden szempontból leköti, ő a barátja is.
Gombház…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!