Lehet tenni bármit az ellen, hogy ne veszítsem el a legjobb barátnőmet?
A fontos, hogy hagyj neki teret.
Anno én is kétségbeesetten kapaszkodtam emberekbe és így kergettem el őket. Volt, hogy valaki annyira szimpatikus volt, hogy nem akartam, hogy a "szülinapokon felköszöntelek, de amúgy ne keress" kapcsolatra jussunk és kétségbeesetten kapaszkodtam bele, ami miatt ő úgy érezte, megfojtom és elmenekült. Fordítva is megtörtént. Nem találtam vonzónak, hogy valaki egy olyan kapcsolatot követel tőlem, amihez nincs kapacitásom és úgy éreztem, fojtogat, ami miatt még kevésbé volt hangulatom melegen tartani a kapcsolatunkat, így megsértődött és letörölt engem mindenhonnan.
Mondják, hogy a barátok jönnek-mennek, ez így is van és így természetes.
Nekem is van két egyetemi barátnőm. Élik az életüket, én az enyémet, nagy ritkán összejárunk, akkor olyanok a beszélgetések, mintha tegnap váltunk volna el.
Ugyanilyen munkatársak is vannak, állandóan együtt lógtunk, aztán új helyre ment, eltávolodtunk, de itt vagyok nekik és én is kereshetem őket. Ha összejövünk egy kirándulásra vagy teázásra, onnan folytatjuk, ahol évekkel ezelőtt abbahagytuk.
Most is megvannak a barátaim és tisztában vagyok vele, hogy majd idővel elkerülünk egymástól.
Ez így a ternészetes és csak úgy maradhat egészséges kapcsolatnak, ha nem eröltetjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!