Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit kellene tennem?

Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Állandóan flegmázik a legjobb barátnőm. Rengetegszer megbánt és akárhányszor meg szeretném vele beszélni a dolgokat ő csak visszanyög valamit vagy ír 1 szót és ennyiben hagyja. Az utóbbi időben inkább olyan emberek társaságát keresi, akik követik minden egyes baromságában,én pedig a legészszerűbb tanácsokat próbálom neki adni,de egyet sem fogad meg és keresztül néz rajtam minden nap. Azt mondta túl sok vagyok neki, miközben gyakorlatilag ő kezdett el semmibe venni hónapokkal ezelőtt. A körülötte lévő lányok tipikusan olyan tinédzserek akik sz@rnak mindenre és mindenki érzéseire, csak az számít nekik, hogy hülyítsenek mindenkit. Nekem ő a családom után a legfontosabb és úgy éreztem én is ennyit jelentek neki, nem szeretném elveszíteni. Kérlek segítsetek

2022. márc. 11. 23:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem gondolod, hogy baratkoznod kéne másokkal is? Gondolom egyetlen barátod, azért kotodsz hozzá ennyire. Bár nem nevezném barátnak aki bántja a "barátját"
2022. márc. 11. 23:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem ő az egyetlen barátom. Nem éppen a legjobb a családi állapotom és sokan hátba szúrtak már... Tehát van sok barátom de csak 2-3 az akikre igazán számítok.. És ő az egyik
2022. márc. 11. 23:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Gondolom azért kötődök hozzá ennyire, mert figyelt rám, úgy igazán.. És végre 1x úgy éreztem hogy törődnek velem
2022. márc. 11. 23:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen barátom. Én elengedtem. Ha nem tudsz vele beszélni, meg bánt akkor minek folytstnad vele tovább a kapcsolatot? Főleg, hogy nem 2 napja megy hanem hónapok óta. Én a helyedben nem keresnem annyira a társaságát.
2022. márc. 11. 23:59
 5/9 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam már figyelmen kívül hagyni, de sajnos osztálytársak is vagyunk így még nehezebb. Nem tudom hogyan tudnám kerülni ennél jobban
2022. márc. 12. 00:05
 6/9 anonim ***** válasza:

En hagynam a helyedben, ugyan velem nem ez tortent pontosan, de ketszer is megesett, hogy kozeli jo baratom, aki szinte mar csaladtagom volt, elment egy ilyen carpe diem iranyba, aztan a helyi meno gyerek akarok lenni attitudhoz, illetve a drogokhoz nem igazan volt kedvem es en oszinten megmondom mindketto baratsagaert megprobaltam kuzdeni, de csak elvertem az idomet ra feleslegesen. Akivel 7 evig voltunk baratnok, minden helytelen cselekedetere engem hasznalt kifogaskent, evekig utalt engem az egyik pasija, mire egyszer kiderult (amikor mar nem voltunk joban), hogy azert utalt, mert o ugy tudta, hogy en viszem allandoan magammal mindenfele drogos buliba. :D Teljesen veletlenul egy osztalyba kerultem OKJ-n az egyik ismerosevel kesobb, akinek pedig nagy pletykas szaja volt es mindenrol elszolta magat, kiderult, hogy az a csaj mar akkor ugy "ismert" engem a baratnom altal, hogy velem csak a baj van, amikor meg joban voltunk. Egy aljas, sunyi kis p1csa volt, utolag mar banom mennyi szart elneztem neki eveken keresztul, hogy aztan ezt kapjam a vegen cserebe. Azota is ha osszefut anyammal a szulovarosunkban nem felejti el megjegyezni, hogy en nem allok szoba vele es nem irok neki soha vissza. Egyszer az eletben nem kert bocsanatot soha semmiert tolem, tobbet ezt biztosan nem turom el senkinek. A masikkal osztalytarsak voltunk 4 evig es osszesen meg vele is ugy 3 evig voltunk nagyon jo baratok, o soha nem arult el olyan aljas modon, mint a baratnom, na ot meg is sirattam. Beszipantotta a fu, aztan egyeb mas is es egyszeruen mar keptelen voltam elviselni 2 ev utan ezt, mert egyre rosszabb lett, pedig annyi orultseget csinaltunk egyutt vele is, tehat nem arrol van szo, hogy egy unalmas luzer lennek, hanem egyszeruen az igyunk ajulasig minden hetvegen korszakombol en elkezdtem mar kinoni es egyszeruen nem voltam kepes benyelni, hogy mar csak azert jart hozzank, hogy ne kelljen hazaig elmennie a bulika utan. Egyebkent vele kb. szeptemberben zartam le a dolgot es megirtam neki, hogy ha ki akar szallni egyszer abbol, amit most csinal, akkor hivjon fel, vagy irjon, akarmi, en segitek, de nekem ez igy nem megy tovabb, hogy szerda este 10-re mar olyan allapotba kerul, hogy irni sem tud, addig hagyjuk egymast. Arra sem meltatott, hogy legalabb megkoszonje az oszinteseget, vagy annyit odabofogjon nekem, hogy "ok".

Tudom nem rolam van most szo, ezeket azert irtam le neked, hogy ne hagyd magad megalazni, rengeteg ember van meg, akikkel baratkozhatsz es hiszem, hogy nem mindegyik olyan, hogy bekerul egy masik tarsasagba es elszall az agya. Fogalmazz meg neki egy uzenetet, az osszes gondolatodat es erzesedet ezzel kapcsolatban es hivd el egy talalkozora, oszd meg vele, vagy ha nem hajlando talalkozni, akkor ird meg neki es utana hagyd ra az egeszet.

2022. márc. 12. 00:14
 7/9 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom, hogy ilyen dolgok történtek veled és hogy így bántak veled. Már pár nappal ezelőtt írtam neki egy szöveget amire képes volt vissza írni 2 szót és ennyiben hagyta. Állandóan én kérek bocsánatot és bónusz pont hogy egyszerre nem csak a bátyámat hanem még 3 palit hülyít hónapok óta és azt mondja "nem tudja mit érez"

Hát szerintem ez is egy hatalmas b@romság és amikor megmondtam neki még akkor is én voltam a hibás, a csodás barátnője akivel pofá@zik egész nap nyilván mondja neki hogy tokeletesen csinál mindent. Tudom szemétség azt kívánni hogy remélem mind a 4 fiú pof@ra ejti, de akkor talán rájönne hogy mégis mekkora *körséget csinál

2022. márc. 12. 00:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Pofara fog esni elobb-utobb, aki sok embert szivat egyszerre, az igy, vagy ugy, de a vegen altalaban hoppon marad.

Megertem az erzeseidet, de sajnos ameg ilyen, addig magara kell hagyni ot, megha osztalytarsad is, valahogy ki kell zarnod a figyelmedbol, meghozza emelt fovel, sajnos o mar tullepett ezen a baratsagon.

2022. márc. 12. 01:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Óvatosan helyezd be neki.
2022. márc. 15. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!