Hogy dolgoztatok fel egy ilyen eseményt?
18 éves fiú vagyok. Teljesen a nőket szeretem.
Az egyik legjobb barátom biszexuális. Nem mondtam azt neki, hogy ez így normális, de tudtára adtam, hogy ő ettől nem lesz kevesebb a szememben. Rengeteg ismerősöm van, de akik közel állnak hozzám, azokhoz mindig nagyon kötődtem. Szinte testvéremként tekintek rájuk. 3 év óta vagyunk jóban.
Most rámírt, hogy bejövök neki.
A hányinger kerülget. Élettől elment a kedvem.
Nem vagyok homofób, de most azt érzem, nagyon átbasztak. Nem az zavar, hogy meleg, hanem az, hogy ilyen szinten kihasználta a barátságunkat.
Nektek volt már hasonló élményetek?

Akkor vágna át, ha ezt nem írta volna meg. Vsz. eddig próbálta elnyomni magában.
Szerintem köszönd meg az őszinteségét, és jegeltessétek ezt a barátságot. Vsz. csak egy fellángolás, amit érez. Majd lesz párja, és akkor elfelejt téged ilyen szempontból.
Szomorú, ha ilyen miatt megy szét a barátság, sajnálom. De nem tehettek úgy, mintha mi sem történt volna. Ezt persze te is tudod.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!