Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgoztatok olyan helyen ahol...

Dolgoztatok olyan helyen ahol kb elvárás volt, hogy betegen menjetek be?

Figyelt kérdés

2022. febr. 23. 12:53
 1/8 anonim ***** válasza:

Így nem, csak hogy ne maradjon ott elintézetlen ügyed. Ami kb. lehetetlen volt, hisz folyamatosan kapta az ember az ügyeket, amit természetes is, hisz minden munkanapra jutnia kell munkának.

Szabadságnál, ha nem 1-2 napokat vettem ki, keményen túlóráztam, hogy ne maradjanak ilyen ügyeim.

2022. febr. 23. 12:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen. Közoktatás, gimnázium, leltározás egy januári szombaton. Konkrétan betegen, lázasan mentem be, mert megmondták előtte az értekezleten, hogy senki, semmilyen indokkal nem maradhat otthon. Persze, mert a függönyöket, a billentyűzeteket és a szivacsokat meg kellett számolni.
2022. febr. 23. 13:07
 3/8 A kérdező kommentje:
2-es influenzás voltál? Hogy telt a nap így?
2022. febr. 23. 13:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen, az voltam. Konkrétan ott kókadoztam. Volt, hogy nekidőltem a radiátornak és aludtam pár perceket.

2022. febr. 23. 13:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Mennyi idős voltál? Meddig voltál aztán beteg?
2022. febr. 23. 13:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen. Volt, hogy éjjel 2-kor indultam el az orvosi ügyeletre, olyan rosszul voltam, de reggel 8-ra ott kellett ülnöm a helyemen. Végül úgy mondtam fel, hogy nem is volt még fix másik helyem, de eljutottam a minden mindegy, de ezt nem csinálom tovább állapotba.
2022. febr. 23. 13:12
 7/8 anonim válasza:

szekus cég, ha nem mentél be akármilyen betegen is, többet nem kellett menned. tök8 hogy volt -e orvosi papírod vagy nem.

ez van.

2022. febr. 23. 13:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem szerencsére, nálunk elengednek homeofficera ha valami beteg.
2022. febr. 23. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!