Munka miatt beadatnád az oltást vagy elmennél rosszabb helyre ahol nem elvárás?
Figyelt kérdés
2021. aug. 24. 12:56
1/28 anonim válasza:
Beadatnám persze. Be is adattam még régen és semmi bajom...
3/28 anonim válasza:
Munkahelyi elvárás nélkül is beadattam, megyek a harmadikra is (Sinopharm, nincs elegendő védettség).
5/28 anonim válasza:
Beadatnám. Be is adattam, bár nem a munka miatt. Nem volt semmi okom arra, hogy ne adassam be.
6/28 anonim válasza:
Értelmes ember beadatja önmagától. Aki meg olyan buta, hogy még képes elmenni egy rosszabb munkalyre csak hogy ne kelljen beadni, az meg is érdemli hogy szarabb helyen dolgozzon.
7/28 anonim válasza:
Munka miatt nem adatnam be, az egeszsegem miatt adattam be.
8/28 anonim válasza:
Én elgondolkodnék, hogy ha a kötelező oltás ellen az egészségügyisek, tehát szakmabeliek is tüntetni fognak, méghozzá több ezren és nem kérnek az oltásból, inkább vállalják a kirúgást, akkor kiben bízzon az ember?!
9/28 anonim válasza:
Lehet buta vagyok a szemedben, de az én szememben pedig az aki gondolkozás nélkül, vakon bízik másokban.
10/28 anonim válasza:
Már beadattam, pedig otthonról dolgozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!