Nagyon rosszul esett, hogy nem köszöntöttek fel... Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van 1-2 ember akit barátfélének gondoltam, de tegnap volt a névnapom és senki sem köszöntött fel :(2022. márc. 14. 13:27
1/9 anonim válasza:
Boldog nevnapot utólag Arabella, Arita, Arvéd, Arvid, Csolt, Egyed, Ida, Lándor, Leander, Lizander, Lizandra, Patrícia, Roderik, Rodrigó, Rozina, Rut, Salamon, Salvador, Solt, Zina, Zolta, Zoltán Krisztián és Ajtony🥰
4/9 anonim válasza:
Én még a saját névnapomat se követem, nem, hogy még mások tudják a névnapomat/mások névnapját tudjam fejből. 😅😅
Szerintem ne vedd magadra, manapság nem nagyon tartja ezt senki, pláne, hogy a legtöbb naptár ki se jelzi a névnapokat, így még onnan se látod.
5/9 anonim válasza:
De egyébként boldog névnapot! 😀
8/9 anonim válasza:
Nekem is tegnap volt. Paran felkoszontottek, de csak akkor esett le h nevnapom van. Kicsit se izgat a nevnap. Sztem szrd le akkor aggodj ha a szulinapodon nem ir vagy koszont fel senki.
9/9 anonim válasza:
Ne búsulj, lesz majd szülinapod is!
Boldog névnapot kívánok!❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!