Befogadnád a legjobb barátodat egy hétre, ha nem lenne hova mennie?
Figyelt kérdés
2022. febr. 28. 16:15
3/12 anonim válasza:
nála lakom 2 éve :D (bár ez megbeszélt dolog, mert egy elég nagy családi házban lakik és könnyebb fenntartani)
de ha egyszer úgy alakulna, hogy nincs hova mennie és nálam akarna lakni, akkor persze
6/12 anonim válasza:
Én egyszer megkértem a legjobb barátomat, amikor szorult helyzetben voltam, hogy fogadjon be. Elutasított. Már nem beszélek vele. Én hasonló helyzetben befogadtam volna őt, na ez a különbség köztünk.
7/12 A kérdező kommentje:
Szülei csúnyán bántak vele gyermekkora óta. Nem is engedik neki, hogy hazamenjen. A barátnőjével szakított, a nő megcsalta, neki kellett onnan eljönnie. Jövő héten kezd új munkahelyen, szállást is biztosítanak. Egy hétről lenne szó összesen.
2022. febr. 28. 16:53
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
Én is úgy gondolom, hogy erre valók a barátok.
2022. febr. 28. 17:01
10/12 anonim válasza:
Nyilván. Kár, hogy nincs legjobb baráton 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!