A politika teljesen tönkretette a gyerekkori barátságomat, hogyan kezeljem ezt a helyzetet?
Én sosem az alapján választottam barátokat, hogy ki melyik pártra szavaz, esetleg milyen ideológiákkal szimpatizál, mégis most abból adódóan, hogy eltérő véleményt képviselünk a barátommal mind a választások kérdésében, mind az oltás kérdésében, teljesen kizárt a barátom az életéből, egy gondolatbuborékba került. Én nem is feszegettem soha a húrokat, nem zavart különösebben, hogy másként áll hozzá a dolgokhoz, nem is próbáltam meggyőzni a véleményemről, ő viszont már csak ezekről a kérdésekről kommunikál, és sajnos ez oda vezetett, hogy már találkozni sem akar.
mi a teendő?
Szomorú,de olyan ez mint egy párkapcsolat,ami nem működik.
Egyedül nem tudod életben tartani.
Ha ő nem akarja, akkor el kell engedned.
Viszont legyél te, aki lezárja!
"Józsi, már bebizonyosodott, hogy nem azonosak a politikai nézeteink, ezért most és azonnal zárjuk le, mert nem fogsz meggyőzni! Ha meg vitatkozni akarsz, akkor ahhoz keress más partnert, mert fáraszt!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!