Mi az üzenete annak, hogy míg Putyin nagyon távolságtartó volt Orbánnal szemben, addig Macronnal közeli, barátságos megbeszélést tartott?
Putyin profi úgy a politikában, mint az emberismeretben.
Karatés. A karatésok (ugyanúgy, mint más küzdősportosok is) pedig olyan mértékű önmegtartóztatást gyakorolnak, ahogy az öveket szerzik, hogy a másik ember tekintetéből kiolvasnak mindent: lelkiállapotot, zavartságot, mindent! És az más tészta, hogy az így szerzett benyomásokat milyen irányba használják, a másik fél építésére, segítésére, avagy manipulálására.
Nekem volt egy ilyen feketeöves öreg ismerősöm, azóta meghalt már és ő gyakorlatilag egyszer, amikor olyan körülmény volt (iszogattunk), elmondott rólam mindent (mármint nem pontos életadatokat kell itt érteni, hanem a jellememet, félelmeimet - szégyenbe is hozott, de igaza volt!)
Macaron egy gazdaságilag és katonailag komoly ország képviselője.
Orbán meg a pincsije putyinnak.
5: "A 444 tényeket és híerek közöl"
Nem vagyok egy Orbán-fan, de ezen felröhögtem!
444.hu és a tények! Egy mondatban említve. Vicc. :-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!