A politikai ellentétek miatti veszekedések tönkre tehetnek baràtságokat?
Igen. Megkérdeztem feketén-fehéren, hogy ha terhes lennék, de nem akarnám a magzatot, és elvetetném... közbevágott, hogy nem vetetném el, mert nem hagyná. Mert a magzat többet ér, mint én, és ha választani kéne, inkább én haljak meg.
Onnantól nem neveztem barátnak.
Engem alapból zavar, ha valakinél beakad a lemez, legyen az bármilyen téma.
Legyen szó politikáról, vagy magánéleti problémákról, egy idő után mindegyik fárasztó és nyilván onnantól elkezd egyre kevésbé jó táraság lenni az illető.
Intelligens ember nem politizál.
Mivel legalapabb dolog, ami köztudott: nem vagyunk egyformák.
Aki meg a saját, butaságából adódó berögződéseit mantrálja, annak a társaságomban nincs helye.
Egy távoli rokon látogatott el hozzánk, kérdés nélkül elkezdett itt politizálni a teraszunk alatt.
Csak 1 darab megjegyzést tettem, mire azonnal elmentek innen.
A face profilja is mástól sem hemzseg, mint a politikai hovatartozásáról, ahhoz a párthoz tartozó bármi, ami létezik a rossz, minden más, a jó.
Teszi ezt úgy, hogy anno egészen más eszméi voltak az illetőnek.
Az ilyen egész egyszerűen hülye.
Magyarorszagon ez nem politikai nezetek kerdese. Nem arrol van szo, milyen gazdasagi es politikai intezkedesek volnanak jok szerinted. Itt arrol van szo, vak vagy-e, tenyleg ebbe a vegpusztulasba akarod sodorni az orszagot, amibol evtizedekig nem lesz kiut biztosan, vagy minden kiabrandito volta ellenere, kompromisszumok aran levaltod ezeket a kaoszba donto es amugy bunozoket.
Ez nem Tory vagy Labour. Szeretem-e Borist vagy nem. Itt nem az a tet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!