Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hány barátod van? Milyen...

Hány barátod van? Milyen széles a baráti köröd?

Figyelt kérdés

Hány olyan igaz barátod van, akiért képes lennél tűzbe menni? Hány olyan ember van, akire csak haverként tekintesz?

Egyáltalán: Mennyire tartod fontosnak az életedben a barátságot, mennyire számít ez nálad prioritásnak? Megmaradtak a régi iskolai barátságok, vagy inkább újak vannak helyette?

2022. febr. 18. 15:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
40%
Nincsenek barátaim. 1 van, Cimbora, Félédes vörös, 10,5%. Emberekbe nem lehet már bízni
2022. febr. 18. 17:39
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
2 fontosabb barátom van. Az egyik szakiskolából, a másik a piacozós idöböl.
2022. febr. 19. 16:02
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

2 olyan ember van az életemben, akire azt tudom mondani, hogy igazbarátok, egyikük felsős korom óta van mellettem, másikuk pedig gimi közepe óta. Rajtuk kívül még van pár "haverféleség", de nincs, és sosem volt túl nagy baráti köröm.

Fontosnak tartom a barátságokat, azonban nem első számú prioritás nálam már, gimiben az volt, ez ugye változott azóta. Hiába van igényem barátokra, most olyan szakaszba került az életem, ahol nincs is annyi időm sajnos rájuk, mint rég.

2022. febr. 19. 22:28
 14/17 anonim ***** válasza:
4 igaz barátom van, közülük 3 egy baráti társaság, őket a gimnáziumból ismerem, egy leányzó pedig kisgyermek korom óta a barátom, gyakorlatilag együtt nőttünk fel. Nagyon fontosnak tartom a mély barátságokat, hogy olyan emberek vesznek körül, akikkel bármikor számíthatunk egymásra. "Haverok" vannak, bár én nem ezt a szót használnám. Olyan embereket értek alattuk, akikkel néha jól elbeszélgetek, kedvelem őket, de még se vagyunk annyira egy hullámhosszon, hogy barátok legyünk.
2022. márc. 15. 08:03
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy elszeparáltad a barátot a havertól! Csak mert barátom egy sincs (akkor ugye mind a kettőnknél ugyanaz a definíciója a barátságnak, a végsőkig elmennék az adott személyért), haverom viszont van pár. Olyan 10-15. De cefetül magányos vagyok, mert nem tudok mélyebb kapcsolatokat kialakítani az emberekkel.
2022. márc. 15. 09:10
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos 0 barátaim vannak pedig jó lenne:(
2022. márc. 15. 09:42
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
420barátom van anyukád is bele tartozik hol a feleséged
2022. márc. 15. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!