Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tennél, ha egy barátod...

Mit tennél, ha egy barátod szidná a zsidókat, miközben nem tudná, hogy te is az vagy?

Figyelt kérdés
2021. nov. 9. 14:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%
Én is szoktam szídni a cigányokat a cigány barátaim előtt, nem zavarja őket, tudják miről beszélek.
2021. nov. 9. 14:13
 2/15 Andizsuzsi ***** válasza:
66%
Megkérdezném tőle, hányat ismer.
2021. nov. 9. 14:29
 3/15 anonim ***** válasza:
44%
Végighallgatnám, látszólag egyetértenék vele, bíztatnám, majd mikor már a legdurvábbakat mondja, közölném vele, hogy amúgy zsidó vagyok.
2021. nov. 9. 14:37
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
Nekem nem kellene zsidónak lennem ahhoz, hogy udvariasan közöljem vele, hogy undorító, hogy ez alapján kategorizálja az embereket és ítéli meg. Rasszista!
2021. nov. 9. 14:39
 5/15 anonim ***** válasza:
74%
Bár nem vagyok az, de valószínűleg nem vennék róla tudomást és nem keresném többet a társaságát. Általában a legostobább, legprimitívebb emberek "szoktak" zsidózni, akiknek nem sok sütnivalójuk van a világhoz.
2021. nov. 9. 14:42
 6/15 anonim ***** válasza:
53%
Kicsit más, de mégis hasonló: Én általában végighallgatom a fröcsögő b.zizást, majd a végén lazán közlöm, hogy 'ja, amúgy én is'. Általában lefőnek ott helyben.
2021. nov. 9. 14:49
 7/15 anonim ***** válasza:
82%
Az emberek szidják a nőket, a férfiakat, a kínait, a cigányokat, a svábokat, a zsidókat, a homókat, a heterókat, a katolikusokat, a gyerekteleneket, a gyerekeseket, az oltatlanokat. A valamilyeneket. Én nem veszem magamra, amikor olyat szidnak, amibe tartozok, csak azért, mert épp abba tartozok. Ha a vélemény bármilyen célközönségnél zavarna, az zavar, egyébként az illető véleményét tiszteletben tartanám, ez a kettőnk személyes kapcsolatát semennyire nem befolyásolná! Ha ő engem szeret/kedvel az a legjobb eszköz, hogy a csoportomról megváltozzon a véleménye.
2021. nov. 9. 14:59
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Keresztre feszitenem
2021. nov. 9. 15:23
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

A sors ironiaja, hogy az ilyen baratban genetikusan jo nagy adag zsido van, csak szaz eve kikeresztelkedettek es annal jobban zsidozott otthon nagypapa.

Magyarorszagon ez a tempo alap, regen turtem, ma mar nem tudom elhinni, hogy van meg ilyen proszto tarsadalom.

2021. nov. 9. 17:16
 10/15 anonim ***** válasza:
Aki kikereszteljesett,de zsido eszneisegu csaladban no fel es a nem zsido barataitol megtudja,h oket nem szivattak ugy mindennel a sajat szulei,attol fogva szidni fogja a zsidokat…
2021. nov. 10. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!