Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért írogat nekem megállás...

Miért írogat nekem megállás nélkül?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel tökre összebarátkoztam. Van egy közös óránk, és ott néha hülyéskedtünk, tudjátok ilyen sulis haveri szinten. Viszont nemrég covidos lettem, ezért otthon vagyok, és azóta FOLYAMATOSAN írogat nekem. Hogy hogy érzem magam, mit csinálok, persze viccelődik is meg azt is írta párszor hogy hiányzom neki. De nem csak azokon a napokon amikor óránk lenne, hanem minden nap, ha válaszolok azonnal válaszol, nem hagyja meghalni a beszélgetést, kérdezget akkor is, amikor nyilvánvalóan le akarom zárni. És nagyon kedves tőle meg minden de kezd nagyon fárasztani, főleg mert annyira nem volt közeli a viszonyunk és ez váratlan. Meg eleve kicsit kínos az egész, mert ezt a srácot a legjobb barátnőm két évvel ezelőtt elég durván kioffolta, és nem tudom emiatt mennyire beszélne velem bosszúból vagy ilyesmi. (a barátnőm rendben van azzal, hogy mi beszélgetünk)

Mit tegyek?

18L

2022. febr. 15. 07:39
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
Ne válaszolj neki, ne nézd meg az üzeneteit, vagy tiltsd le.
2022. febr. 15. 07:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szeretnél tőle többet?

Amúgy mondd meg neki, hogy ez neked sok, vegyen vissza. A fiúk szóból értenek... már amelyik.

2022. febr. 15. 08:20
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Gondolom neked imponál, hogy bejössz neki, különben nem válaszolgatnál. Vagy nyiss te is felé vagy ne hülyítsd és ne válaszolj, ne nézd meg mit ír.
2022. febr. 15. 08:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék tőle többet. Egyáltalán nem jön be, de barátok vagyunk szóval nem küldhetem el a picsába csak úgy. Meg jó vele dumálni, csak nem megállás nélkül.
2022. febr. 15. 09:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Építsd le akkor. Engem is építettek már le, mert sok voltam. Túléltem. Na bumm!
2022. febr. 15. 09:22
 6/10 A kérdező kommentje:
és azt hogyan kell? próbáltam már sokáig nem válaszolni meg csak egyszavas válaszokat írni, de nem veszi a lapot
2022. febr. 15. 09:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig nem érted, hogy MEG KELL MONDANI NEKI, hogy mit szeretnél?

A férfiak nem veszik a lapot, nem tűnt fel?

Szóból értenek, a jelekből és a hallgatásokból meg nem!

2022. febr. 15. 09:30
 8/10 anonim ***** válasza:
24%
Tiltás.
2022. febr. 15. 09:32
 9/10 anonim ***** válasza:
84%
Ő valószínűleg többet szeretne mint barátság.
2022. febr. 15. 10:36
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

1. ő többet akar

2. ne célozgass - eleve sem, mert irtó gáz szokás -, hanem mondd meg, mit akarsz

2022. febr. 15. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!