Megfigyeltétek, hogy vannak olyan autósok, aki szinte az üzlet bejáratáig megy az autójával, és ott is áll meg?
Figyelt kérdés
Itt van egy pékség a közelben, rendszeresen elfoglalják a járdát szinte kocsikkal.Meg 20 m-re is autóval mennek itt legtöbben.2021. jan. 7. 16:27
1/7 A kérdező kommentje:
Vásárló, nem ott dolgozó.
2021. jan. 7. 16:27
2/7 anonim válasza:
Én azért àllok meg közel mert az egyik labam nyomorék.
3/7 anonim válasza:
Igen. Minden üzletnél, óvodánál, ügyintézésnél ez van. Úgy, hogy egyébként pár méterre van parkolóhely. De van, akiknek csak a bejáratban jó, két lépést se mennek gyalog. És nem a betegekre, mozgáskorlátozottakra gondolok.
4/7 anonim válasza:
Most miért lettem kimoderálva? Leírtam hogy nem fogok távolabb megállni a bömössel, azt is hogy miért ne. Eléggé releváns volt a válaszom, azt gondolom.
6/7 veterán vas válasza:
Én a pofátlan és lusta szomszédomat szoktam megkérdezni, hogy ha lehetne, talán még a harmadik emeleti lakásába is fölmenne az autójával?
Csak vigyorog....... ő sem tudja, mi az az irónia.
7/7 anonim válasza:
Az ilyeneket "nagyon szeretem": nem mozgássérült, csak egy nagyképű majom általában az ilyen, vagy majomné, akinek ledegradáló mozogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!