Tényleg van olyan, hogy valaki meghallja valaki halálhírét és kacagással reagál?
Figyelt kérdés
2022. febr. 14. 21:22
1/12 anonim válasza:
Én olyat is láttam személyesen mikor meghallotta hogy meghalt a a valaki akit ismert, pezsgőt bontott.Egész nap jókedve volt.
3/12 grafno válasza:
Szerintem van. Ha vert volna az illető esetleg megkínzott akkor eltudom képzelni. Akár kisebb esetben is. Vater rosszban volt a szomszéddal. Mindig veszekedtek a semmin. A szomszed elment pár éve és ott eltudom képzelni. Ez olyan lehet mintha elköltözne spirituális vonalon.
4/12 anonim válasza:
Van. Én az unokatesóm temetésén vigyorogtam kényszeresen részvétnyilvánításkor, de úgy, hogy haza is küldött az érintett.
5/12 anonim válasza:
Apám egy agresszív, munkanélküli alkoholista volt.
Amikor hívott testvérem, hogy meghalt, akkor utána egyszerűen felszabadult, boldog érzés töltött el. Amikor letettem a telefont, az első gondolatom az volt, hogy "végre".
Hozzá tenném egész életemben csak a szart kaptam tőle, egy jó szót soha.
Amikor elkezdett lerobbanni egészségügyileg, akkor folyton azt hajtogatta, hogy majd nekem kell ápolni, eltartani őt.
Rettegtem még a gondolattól is, hogy rám marad egy magatehetetlen alkoholista.
6/12 anonim válasza:
Van, mert pl.: elsőre nem akarja elhinni, nevet, majd áttér zokogásba.
7/12 anonim válasza:
Általában nevetéssel reagálok a tragédiákra és szomorú dolgokra, mindenki máshogy dolgozza fel a történéseket. Voltak kellemetlenségek belőle nem tagadom.
10/12 anonim válasza:
Igen van, ez azért mert sok ember nem tudja, hogy reagáljon annyira sokban van. Van hogy olyankor is nevetünk, amikor még nem találkoztunk ezzel a szituációval és nem tudjuk mi lenne részünkről a megfelelő reláció.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!