Szakítottad már meg barátoddal a kapcsolatot? Miért?
Figyelt kérdés
Ha igen, mi volt az oka? Megbántad? Mi volt az utolsó csepp, amikor már betelt a pohár? Van, hogy hiányik? Mi jelenthet egy barátság végét?2022. febr. 14. 09:34
11/12 anonim válasza:
Egy idő után kezdtünk eltávolodni (az ő oldaláról) és szerintem neki lettek új kapcsolatai, mert inkább már csak használt mint a barátja voltam (pl menjek vele nyaralni de csak azért, hogy segítség a gyerekével, csak töltelék program voltam, ha valaki más lemondta a programját). Egy idő után megelégeltem, mert összeszedtem magamban egy minimális önbizalmat, de mivel még így sincs elég, azóta is bánom. Pedig többen mondták, szrjam le, ezt is kellene tennem.
12/12 anonim válasza:
Sok baráttal szakadt meg a kapcsolatom. Ketten tulajdonképpen a semmiért hordtak el minden szarnak, és tiltottak le. Egy harmadik családi barát, és vagy 4-5 egymást követő alkalommal, ha látogatóban voltunk, egyszerűen ignorált. Egy negyedikre egy év csönd után ráírtam és letiltott.
Az egyikükkel én szakítottam meg a kapcsolatot, korrekten, elmondtam neki pontról pontra mindent, amit gondoltam és békében váltunk el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!