Jogosan érzem így ezek után?
Figyelt kérdés
A barátom akit 4 éve ismerek kölcsön kert tőlem 60ezret még januarban. Közbe jött neki pár tényező és szüksége volt rá. Én adtam neki. Azt mondta februárban oda adja. Arról volt szó, hogy 5dikén hozza is a pénzt. Még telefonált is nekem, hogy munka után bejön kocsival. végül nem jött. Egész hétvégén vártam, de még csak nem is írt. Hétköznap hívott, hogy hogy vagyok.... Úgy csinált mintha nem történt volna semmi. Beszéltünk aztán elköszönt. Nem akartam erőszakosan követelőzni, de ezt nem tudtam hova rakni. Írtam neki hogy beszélhetnénk a pénzről. Majd azt írta, hogy hétvégén lejön kocsival és oda adja. Egész hétvégén nem adott jelet magáról.. Annyit sem írt volna hogy közbe jött valami. Másodjára csinálta ezt meg. Tegnap hívtam telefonon ő pedig azt mondta nyugodjak meg nem felejtette el. El van már téve a pénz. Oda adja. Akkor mi a f**zért nem adja oda? 7 percre lakik tőlem kocsival. Amikor meg ígéri hogy oda adja akkor se híre se hamva. Csalódtam benne. Barátomnak tartottam, de ezek után a szava egy forintot nem ér már nálam.2022. febr. 14. 05:00
1/5 anonim válasza:
Nem tudom miért csinálja ezt a viselkedést, éreznie kellene, hogy ezzel hiteltelenné válva, önmagát járatja le.
Lehet még nincs meg a teljes összeg és "az ígéreteivel akarja tompítani emiatti rossz érzését", nem tudom mire gondoljak.
2/5 anonim válasza:
Csak hiteget, hatha elfelejted lassan...
3/5 anonim válasza:
Ha legközelebb mondja, hogy átmegy hétvégén, mondd meg neki, hogy pontos időpontot szeretnél tudni, mert eddig már két egész hétvégén vártál rá, nem mentél otthonról sehova.
Illetve azt is mondhatod, hogy bizonyos napon x óra y percre várod, szeretnéd megkapni az összeget, amit már sokszor ígért.
4/5 anonim válasza:
Add meg neki a számlaszámod és utaljon.
Ezért nem adunk kölcsön havernak, max ha nyugodt szívvel le tudsz a pénzről mondani.
5/5 anonim válasza:
Szépen fogod magad, átmész hozzá, és visszakéred a pénzed. Ha valóban megvan, oda tudja adni. Ha mentegetőzik, akkor nyilván nincs meg. Tökmindegy milyen barát, én ezt biztos nem hagynám. Nem is a pénz itt a lényeg, hanem hogy mondja meg az igazat. Persze addig fogja ezt eljátszani, amíg nem állsz a sarkadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!