Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jogosan érzem azt, hogy senki...

Jogosan érzem azt, hogy senki nem áll ki mellettem?

Figyelt kérdés
Szóval van egy exbarátom akivel közös a baráti körünk és nagyon megalázó módon szakított velem, majd kb. másfél évvel utána bepróbálkozott a legjobb barátnőmnél és ő nem utasította el rögtön, mert el akart rajta gondolkozni... és meg sem fordult a fejében hogy ez nekem milyen lenne aztán visszautasította és az exem fél évvel később egy másik barátnőmnél kezdett el nyomulni akivel végül össze is jött, de igaz hogy a barátnőm előtte megbeszélte velem és én zöld utat adtam neki, mert úgy éreztem önzőség lenne neki azt mondanom ne jöjjenek össze és én már semmit nem akartam az exemtől, viszont a barátságunk így nem tudott működni tovább. Na de lényeg az, hogy most összeházasodnak és mindenki az összes barátom vigyorogva elmegy az esküvőjükre és senki nem gondol arra, hogy engem annó, hogy megalázott meg hogy ez az egész szituáció nekem mennyire rossz a baráti körünkben sőt még azt is hallgatom tőlük, hogy mennyire jó páros meg milyen boldogok...

2021. jún. 2. 15:28
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
Nem érzed jogosan. Az, hogy te milyen módon szakítottál az exeddel, nehogymár mindenki más pocsékul érezze magát. Vége van, az élet megy tovább. Még megkérdeni sem kellett volna téged, hogy zavar-e, hogy összejönnek. Ha te szerinted mindenki gonosz, mert örülnek 2 barát boldogságának, akkor benned van a hiba. Lépj már túl az egészen, és kezdj el élni.
2021. jún. 2. 15:48
 2/9 anonim ***** válasza:
69%

Látom az elsőt lepontoztad, pedig igaza van. Szerintem is azért érzed magad megbántva, mert még nem léptél túl az exeden. Barátnőm volt így mint te. Csúnyán szakított a barátjával akivel 3 évig együtt volt. Én 2 évvel később jöttem össze a volt barátjával. Én is megkérdeztem a barátnőmet, hogy zavarja ha az exével járok, és nekem azt mondta, hogy igen, ne jöjjek vele össze. Amikor kérdeztem miért, csak azzal jött, hogy vele milyen csúnyán elbánt, milyen durva szakítás volt stb. 2 hónappal később közöltem vele, hogy sajnálom, de szeretem, és megpróbáljuk együtt. Megsértődött. Ennek 3 éve. Nekünk is most lesz az esküvőnk. Barátnőm csak akkor békült ki velem, amikor új szerelme lett. Szerintem sem jogos a sértődésed, hiszen te már túl vagy rajta. A boldogság mindenkinek jár. Lepontozhatsz engem is, de ettől még igazam van, ahogy az előttem írónak is.

27/N

2021. jún. 2. 16:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki a kérdést, mert érdekel mások akár negatív véleménye is. Az elsőt a stílusa miatt pontoztam le...
2021. jún. 2. 16:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
második vagyok. Szerintem nincs baj a stílussal sem. Csak őszinte volt. Mondjuk én sosem értettem ezt a pontozás dolgot, mert én úgy gondolom, hogy csak akkor pontoznak le valakit ha az illető megsértődik, vagy fáj nek, hogy valaki az igazat mondja. Nem tudom.. De azt tudom, hogy neked segítség kell. Próbálj meg valakivel beszélni, mert még nem vagy túl az exeden.
2021. jún. 2. 16:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Szerintem nem intelligens dolog egy barátnő exével összejönni, ezzel az ember elárulja a barátját, én így gondolom és soha nem is tennék ilyet, mert kiállok a barátaim mellett.
2021. jún. 2. 16:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Te adtál nekik zöld utat, évekkel később nem ér haragudni miatta.

Anno én is jártam egy fiúval, nem volt egyszerű a kapcsolat, sokáig se veled se nélküled, és a szakítás után is még többször összegabalyodtunk. Pár évvel ezelőtt észrevettem, hogy alakul valami közte és az egyik barátnőm között, és végül fel is kerestek megkérdezni, hogy mit szólnék ha jövőben egy pár lennének. Úgy éreztem nincs jogom nemet mondani más boldogságára csak azért, mert korábban volt közünk egymáshoz. Idén lesz az esküvőjük, és a közös baráti társaság mellett én is a meghívottak között vagyok, és boldogan el is megyek.

2021. jún. 2. 17:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyan nincs gond azzal, ha barátnő exével jön össze valaki, de ha az a szakítás tényleg valami ritka tahó módon történt, akkor furcsállom én is. Én nem jönnék össze olyan pasival, aki nem kulturált módon szakít, függetlenül attól, hogy barátnőmmel tette-e vagy nem, mert ez jellemhiba, ami bármikor előjöhet.
2021. jún. 3. 12:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

7-nek.

A szakítás, vagy egy kapcsolat viselkedés mindig 2 emberen múlik. Amikor igent mondtam a férjemnek, a férjem volt menyasszonya felkeresett személyesen, hogy elmondja, hogy ne menjek hozzá az exéhez. Elmondása szerint állandóan veszekedtek, egyszer meg is ütötte, volt, hogy annyira tombolt az exe, hogy széttörte a cipősszekrényt. Nagyon durván szakítottak, egymás halálát kívánták mérgükben. Meglepett, rá is kérdeztem a vőlegényemre. Elmondta, hogy igaz amit az exe mondott. Csak épp azt nem mondta el, hogy a veszekedéseket mindig a hölgy kezdte. AMikor életében először megütött egy nőt, az is azért volt, mert már nem bírta tovább, hogy majdnem kikaparta a szemét annyira őrjöngött a nő. Állandó féltékenységi rohama volt. Meg is mutatta a rendőrségi jelentést ( valaki rájuk hívta a rendőrt) Ott is az van leírva, hogy a nő viselkedése nem elfogadott. Rendőrök is a nőt hibáztatták. Nos hozzámentem feleségül. 6 éve vagyunk házasok. Sosem ütött meg, birkatürleme van. Sosem bántott meg még szavakkal sem. Persze mi is veszekszünk, de nem fajult el sosem. Szóval attól hogy mondjuk a kérdező durván szakított az exével, nem biztos, hogy egy másik nő is átéli ezt.

A kérdező véleménye szerint nem intelligens dolog összejönni a barátod exével. Nem értek egyet ezzel sem. Akkor ennyivel mondhatnám, hogy soha senkivel ne gyere össze, mert az illető valaki exe..

2021. jún. 3. 13:44
 9/9 anonim ***** válasza:
#7 ez mondjuk igaz, szóval akkor nem jönnék össze ilyen pasival, ha NEM a nő hibájából szakít bunkón. ha a nő egy sárkány, az más
2021. jún. 3. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!