Számít egy barátságnál a külső?
Nem tudom, hány évesek teszik fel ezeket a kérdéseket, én felnőttként se kirívóan szép, se kirívóan csúnya embereket nem igazán ismerek. Igen, van, aki csinosabb, mint a másik, de ez egy barátkozás során nyilván nem szempont.
Az a pár ember az ismerettségi körömben, aki tényleg riasztóan csúnya, az vagy ápolatlan, ahogy előttem írták (lenőtt, zsíros haj, pattanások, testszag stb.), vagy alkoholista, és ezért robbant le. Ezek már elmondanak valamit a személyiségéről. Egy normális, ápolt emberről nem gondolok semmit pusztán azért, mert esetleg nem annyira szép (pláne, hogy én se vagyok az. Átlagos vagyok, mint a körülöttem lévők 98 százaléka).
Most olyat fogok írni, ami sokak szerint ciki és divatjamúlt, de nem érdekel, vállalom.
Nő vagyok, és nőkkel barátkozom. Pont. Férfiakkal nem, arra ott a párom. Nyilván el tudok beszélgetni férfiakkal, van olyan barátnőm, akinek elég jól kijövök a férjével, a barátaim mind nők. És az ő esetükben nem számít a külső. Ha kapcsolatot keresnék, ott számítana.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!