Hogyan lehetne barátkozni egy olyan emberrel akinek nem nagyon van társasági élete? 30/F
Elmondása alapján vágyik a barátokra, de igazából elvan nélküle is. Tenni soha életében nem tett érte, de ha keresték mindig szívesen ment. Magától viszont soha nem keresett senkit, nem szervezkedett és így eltűntek azok az emberek is.
Egy rendkívül kedves, értelmes emberről van szó, ezért is érdekelne, de nagyon zavar, hogy csak én keresem annak ellenére, hogy szeret velem beszélgetni, szeretne megismerni az elmondása alapján.
Én is ilyen vagyok. Sok negatív tapasztalatom volt az emberi kapcsolatokkal, így lettem ilyen, bár alapból introvertált vagyok.
Engem egy idő után idegesítenek azok is akik keresnek, bár nem mindenkire igaz.
Ha szeretnéd tartani vele a kapcsolatot akkor neked kell kezdeményezni, mert magamból kiindulva ő nem fog. De leülhetsz megbeszélni vele ezt, hátha csak attól tart hogy téged zavarna vele. De én nyomásnak venném az elvárást és kihátrálnék.
Pont igy vagyok egyik munkatársammal én is. Mindig én keresem viszont ő nem keres sose és ez igy elég rosszul esik nekem
Nem tudom mit csinálhatnék még :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!