Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Netes barátságoknak van értelmük?

Netes barátságoknak van értelmük?

Figyelt kérdés

Mi értelmük van ha sosem találkoznak egymással a felek?

Azt vettem észre az itt kötött barátságok is nagyon egyoldalúak,általában mindig a fiú ír a lánynak,ha a fiú nem irna akkor a lány magától sosem irna rá.

2022. febr. 1. 12:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%
Nekem is voltak internetes barátságok . Némelyik több évig is tartott . De ha előbb utóbb nem következik be a személyes találkozó , akkor bukta. Elvégre egy barátságot a közös élmények erősítik meg .
2022. febr. 1. 15:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs. Sot.. ugy talan meg kevesbe haverkodik szemelyesen ha van par ilyenje
2022. febr. 1. 19:39
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Alapból semmilyen barátságnak nincs értelme.
2022. febr. 1. 20:20
 14/15 anonim ***** válasza:
79%
Szar eleted lehet utcso
2022. febr. 1. 20:33
 15/15 anonim ***** válasza:
38%

attól függ, mire "használod" ezeket a barátságokat, az igazi barátságot nem helyettesítik

bár én az igazi barátaimmal is elég ritkán találkozom, persze én nem vagyok teljesen normális :-D

viszont basszus, a mai tizenévesek, hogy mindent online intéznek, amennyire itt néhány kérdésből kitűnik, az nagyon veszélyes szerintem. Hogy valaki chatben vall szerelmet?

Számított erre valaki, amikor leprogramozta a messengert? A fiatalok áldozatai ennek, sztem. Nem látom a másik reakcióit, nem hallom a hangsúlyait és úgy vallok szerelmet?

Amennyire rálátok, ez nem klafa így.

49f

2022. febr. 2. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!