Netes barátságoknak van értelmük?
Mi értelmük van ha sosem találkoznak egymással a felek?
Azt vettem észre az itt kötött barátságok is nagyon egyoldalúak,általában mindig a fiú ír a lánynak,ha a fiú nem irna akkor a lány magától sosem irna rá.

Figyi embere válogatja. Én pl. Már leszoktam az online anonim vagy levelező oldalas ismerkedesrol es nincs is ra igényem. Ha lenne igényem rá, akkor már nem ilyen oldalakon keresnek még baratokat sem. A levelezo oldalakon tobb a kamu, amibol mar herotja van az embernek es ha nem kamu ember akkor a masik herot, hogy zsinorban olyanok talalnak meg aki nem olvassa en kit keresek es hosszabb ido telik el mig talan talalsz egy valakit akivel cimbizhetsz. Unalmas mar ez a fajta direkt ismerkedesi platform emiatt.
Az anonim oldalakon ott meg nem látod az embereket.
Tulajdonkeppen minden ilyen ismerkedos oldalnak ez a legnagyobb hatranya. Mert nyilvan a valo életben nem is allsz szoba olyannal, aki nem szimpi vagy 5 tized mp alatt kb. meg tudod mondani a gesztusaibol, ha szimpi, hogy nem ot keresed vagy ot keresed ha pl. szoba elegyedik veled.

nekem elég sok ismerősöm van akivel neten tartom a kapcsolatot
van akivel mélyebb a kapcsolatom, van akivel 10+ év után találkoztam
mind fiúk, mind lányok (bár ma már ugye férfiak és nők)

Persze, hogy van. Nekem is vannak 10+ éves netes barátságaim, sokakkal a találkozók is összejöttek. :)
"itt kötött barátságok is nagyon egyoldalúak,általában mindig a fiú ír a lánynak"
Azt is nézd hozzá, hogy a lányokat arra tanítják, hogy nem illik kezdeményezni. Egyébként tuti csak barátkozni akarsz?

Az az értelme hogy mégiscsak kommunikálsz valakivel. Egyáltalán nem ér fel a tényleges barátsághoz, de hogy semmi értelme ne legyen, az azért túlzás.
Amúgy meg elég hulyen fogalmaztad meg a kérdésed panaszkodas részét; így kb olyan mintha minden ember privát levelezéseit elolvasnád, és betekintésed lenne abba hogy ki kinek nem ír vissza.
Amúgy meg barátkozz fiúkkal, ha azt hiszed hogy "a lányok" nem írnak vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!