Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Imádok dicsekedni! Miért?

Imádok dicsekedni! Miért?

Figyelt kérdés

Nem troll kérdés!

Imádom azt,hogy a barátaim irigyek rám. Mindig mondják,hogy nekem milyen jó hogy ennyi mindent a semmiért megkapok stb. Irigyek én pedig élvezem. Mièrt?

2022. jan. 31. 09:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%

Ők nem a barátaid. Rossz hírem van: fingod sincs arról, hogy mi a barátság, mi a szeretet, mi a bizalom...

Vigyoroghatsz, hogy csórók melletted, de nem véletlenül csórók mellé állsz. Próbálnál egy gazdaságilag veled egy szinten lévő ember mellett te egy senki lennél.

Az meg hogy "elismerés", vagy hogy "valamit jól csinálsz" téves felfogás.

Az, hogy én meglátok egy egymilliárdot érő autót, és megtetszik, és megkívánom, baromira nem jelenti azt, hogy tuti a gazdája helyében lennék. Az az autónak szól max. Lehet, hogy van olyan cuccod, ami nekem nincs, lehet, hogy jóval gazdagabb vagyok nálad, nem tudom, nem is érdekel, lehet, hogy van olyan dolgod, amit megkívánnék talán, de ez felszínes dolog, téged "barátom", le se szarlak.

Hogy mit csinálsz jól? Kiszagolod a jól manipulálható embereket, és manipulálod őket, és szívod az energiájukat. Ez undorító cselekvés, és szánalmas valójában értéktelen és sikertelen emberek csinálják.

Ezzel le tudom a kérdést, mert így is több figyelmet és energiát kaptál, mint érdemelsz.

Amúgy tényleg komolyan mondom, ez személyiségzavar. És kb. óvodás szint:

"bibiiii, nekem vaaaaaaan, nekeeeeed niiiiiiiincs, bibiiiiiiiiii!!!!"

Na ezt jól csinálod, és ezen a szinten vagy.

Nem tudlak ezért irigyelni.

De az ilyen emberek hatalmasat koppannak, ha nem változnak, majd te is rájössz, de történetesen azt is leszarom.

2022. jan. 31. 11:18
 12/14 A kérdező kommentje:
😂😂😂
2022. jan. 31. 11:23
 13/14 anonim ***** válasza:
80%
Te kis huncut, azt írtad, hogy nem troll kérdés! :-D
2022. jan. 31. 11:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Most komolyan bárki felül egy ennyire átlátszó kamunak? Ennél egy tízéves is ügyesebbet talál ki.
2022. jan. 31. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!