Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Minek kell dicsekednie egy...

Minek kell dicsekednie egy ismerosomnek a fiacskaja diplomaival?

Figyelt kérdés
Ismerosom (50 eves ferfi) fia megszerezte a masoddiplomajat, Msc-t, vmilyen szakon Gyorben. Csinalt ket kepet a gyerekrol es PRIVATBAN kuldozgeti mindenkinek azzal a dumaval hogy "okleveles kozgazdasz, masodik diploma, koztarsasagi osztondij"... ok, neki ez orom, de nekem??? Kit erdekel?! Alig ismerem oket, kollegam a faszi, de vannak napok amikor csak koszonunk egymasnak, semmi egyeb nem tortenik. Azzal miert nem dicsekszik hogy a fiacskaja - mindamellett hogy okos, elismerem - de igenytelen rohadtul? Budos a szaja allandoan, nyaranta ha szandalt vesz fel meg lehet halni a labbuzetol... ezt ismerosok mondtak akik egy suliba jartak vele. Mindamellett meg 26 eves, de meg szuz... ezt is ismerosoktol tudom. Erre nem buszke???
2021. febr. 16. 15:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Valszeg rád nem büszke senki, azért érzed ezt annyira furcsának...
2021. febr. 16. 15:45
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Mert ha azt küldözgetné, hogy "képzeljétek, büdös a fiam lába", mindenki bolondnak gondolná. Veled az élen.
2021. febr. 16. 15:46
 3/11 A kérdező kommentje:

"Valszeg rád nem büszke senki, azért érzed ezt annyira furcsának..."

Aha, hatalmas megjegyzés. Legyen büszke MAGÁBAN, vagy tegye ki idővonalra, de NE PRIVÁTBAN küldözgesse!!! Kit érdekel??? Ennyi erővel az összes ismerősöm küldözhetné a gyerekei sikereit, mindnek egyesével kéne gratulálnom??? Ki a f.szt érdekel???

2021. febr. 16. 15:47
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
Engem pl. érdekelne, mert szeretem, ha valaki büszke/boldog. Csak az a kérdésem, hogy téged ez miért zavar? Az elsőnak van igaza, ugye?
2021. febr. 16. 15:48
 5/11 A kérdező kommentje:
De kit érdekel hogy a fiacskája mit csinál?????
2021. febr. 16. 15:53
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
És miért kellene, hogy minket érdekeljen a te problémád? Tipikusan az az undorító személyiség vagy, aki jópofizik a másik ember előtt, majd kibeszéli mások előtt. Ne a gyakorira írkálj kérdéseket, hanem mondd meg az illetőnek, hogy nem vagy rá kíváncsi. Ilyen egyszerű. Életképtelen...
2021. febr. 16. 15:56
 7/11 anonim ***** válasza:
88%
Ennyire foglalkoztat a dolog, hogy még kérdést is kiírsz róla? Hagyd figyelmen kívül az üzenetét és kész, mit pattogsz ezen?
2021. febr. 16. 15:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Más meg az összebszott reggelijét meg az ótvarronda körmeit posztolgatja. Vagy épp a 2 hónapos kölkét, ahogy spagettiben fürdik. Az sem jobb ám
2021. febr. 16. 17:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem is értem, miért foglalkozol vele.... Nem olvasod el az üzit, oszt kész....
2021. febr. 16. 18:16
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Proli.
2021. febr. 16. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!