Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Minek kell dicsekednie egy...

Minek kell dicsekednie egy ismerosomnek a fiacskaja diplomaival?

Figyelt kérdés
Ismerosom (50 eves ferfi) fia megszerezte a masoddiplomajat, Msc-t, vmilyen szakon Gyorben. Csinalt ket kepet a gyerekrol es PRIVATBAN kuldozgeti mindenkinek azzal a dumaval hogy "okleveles kozgazdasz, masodik diploma, koztarsasagi osztondij"... ok, neki ez orom, de nekem??? Kit erdekel?! Alig ismerem oket, kollegam a faszi, de vannak napok amikor csak koszonunk egymasnak, semmi egyeb nem tortenik. Azzal miert nem dicsekszik hogy a fiacskaja - mindamellett hogy okos, elismerem - de igenytelen rohadtul? Budos a szaja allandoan, nyaranta ha szandalt vesz fel meg lehet halni a labbuzetol... ezt ismerosok mondtak akik egy suliba jartak vele. Mindamellett meg 26 eves, de meg szuz... ezt is ismerosoktol tudom. Erre nem buszke???
2021. febr. 16. 15:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
20%

Itt van a kutya elásva:

"PRIVATBAN kuldozgeti mindenkinek azzal a dumaval hogy "okleveles kozgazdasz, masodik diploma, koztarsasagi osztondij".."

Na, hát nekem ez nem tetszik, hogy privátban. Tegye ki a facéra, ha annyira akarja, de privátban már ne zargassa vele az ismerőseit.

2021. febr. 16. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!