Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Én lennék az önző vagy ő?

Én lennék az önző vagy ő?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az egyik barátommal kb egy hónapja eléggé összevesztem, pontosabban azért mert két másik közös barátunkkal akart kikezdeni, majd ebből nyilván alakult egy cirkusz ahol már ő mindent tagadott (láttam képernyőképeket), hogy ő nem is erre célozgatott stb és, hogy az említett két személy csak tönkre akarják őt tenni, kiszakítani a baráti körből ésatöbbi. Én pár hét után próbáltam vele megbeszélni és pártatlanul mind a két féllel jó kapcsolatot ápolni. A brigád is két félre szakadt ugye, habár én mindkettejüknek elmondtam, hogy nekem nem hiányzik a dráma az életemből, nem fogok velük ellenségeskedni egy olyan ügy miatt ami engem nem érint. A fiú ismerősöm folyamatosan igyekezett manipulálni, miszerint a két lány csak azért csinálta ezt, hogy neki tönkre tegyék a kapcsolatait, a nevét. Emlékezzek rá, hogy őt mennyivel jobban ismerem, milyen sok mindenen keresztül mentünk ketten, mennyit segített stb. Pár napja kérdezgettem a fiútól, hogy mi a tervek hétvégére, nagy nehezen úgy válaszolt a kérdésemre invitálás helyett, hogy "ne haragudj de amíg *a két lány neve* jóba vagy addig nem szívesen lógunk vagy bízunk meg benned*. Itt totál elszakadt a cérna, elmondtam neki, hogy ilyen feltételekkel nem is szeretnék tovább barátkozni velük.

Szerintetek melyikőnknek volt igaza? Egyikőnk sem tini már, habár visszaolvasva a sztorit így jöhet le. 22/F

2022. jan. 25. 06:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem értem. Kikezdett a barátod a két lánnyal, erre még ő van felháborodva, hogy nem álltál ki mellette?

Vagy a lányok jogtalanul vádolták meg őt?

Nyilván így nem lesz jó barátság, ha van olyan közös ismerős, akik egymással nagy haragban vannak. Mindkettő jogosan tarthat attól, hogy kibeszéled őt a háta mögött.

2022. jan. 25. 12:16
 2/2 Senior Séf ***** válasza:
Ahogy ezt a korotok diktálja, nagyon az egótokkal vagytok elfoglalva. Neked be kell látnod, hogy huszonévesen (evolúciós okokból) a barátság egyeduralmát megdönti a fajfenntartási ösztön. Neki be kellene látni, hogy vannak fiúk, akiknek nem ér nyakukig a tesztoszteron. Szóval tudni kell, hogy nem vagytok egyformák, és nem várhatjátok el a másiktól, hogy a ti öntőformátokba simuljon.
2022. jan. 26. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!