Igazam van,vagy túlreagálom? Ennyire önző lennék?
A legjobb barátnőm egy ideje nem is beszél velem,folyton azzal a csajjal lóg akit utálok..a stílusa retro,kitalálta hogy én csak a retrot zenét szeretem pedig 1 szóval nem mondtam neki..mindenkivel folyton kedves,még a szekálóival is jóban van folyamatosan. És elvette a barátnőmet is.
Amit soha nem bocsájtok meg neki,ha ő nincs mi most is BFFek lennénk,annyi közös volt bennünk és érte még az életemet is odaadtam volna.
Először jóban voltunk de nagyon kevés volt bennünk a közös,értékelem hogy kedves de mostanában olyanokat rak ki mintha cigány lenne...
Hogy "na Zsa Pestre"
Még olyan hülyeségekez írogat hogy "gm","köszi apa" ki a sz**t érdekli mit csinál még hova megy?
De még ha ez lenne a baj,miért cigányul ír?
Az anyjával is rosszban van,nem is csodálom..
Ma még kirakott egy képet az új rajzát hogy "készülőben csak neked" és megjelölt a barátnőm..hát én is készültem neki rajzzal ,szülinapjára valami óriásit terveztem de ez a csaj most mindent elront
Én volnék a hibás?
Mert mindig leráztam mikor videochatezni akart ,de erre volt okom,nekem nem volt külön szobám és minden családi beszéldet hallott volna nekem nagyon ciki lett volna,legszívesebben visszatekerném az időt hogy helyrehozzam,csak azt akarom hogy újra olyan legyen mint régen amikor 3 órán át telefonáltunk,ugráltunk még táncoltunk a kedvenc dalokra,aranyköpéseket beszéltünk
Nem érdekel ha ő ezt mind elfelejtette csak vissza akarom kapni ami előbb volt az enyém mint az övé..
De hogy? Csendes vagyok és tudom ez gáz de nem tudom lenne e bátorságom odamenni és "szevasz legyünk újra együtt?"
Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!