Mit kéne tennem? Esetleg tulreagalom?
Az előttem hozzászólóknak mind igazuk van! És én is a naplóson akadtam fent, amikor kicsi voltam mindent beleírtam és senkinek sem mutattam meg. Ez egy személyes dolog, amihez neki(k) 0 közük van.
A másik, hogy ők lent vannak a játszótéren, már régebb óta és nem szóltak, de éhesek lettek és rögtön írtak is neked.. Azért ez elég sokat elárul róluk. Arról nem is beszélve, hogy végeztek és szinte rögtön le is léptek. Tiszteletlenül kihasználnak, te pedig egy szó nélkül hagyod. És már olyan szinten eldurvult, hogy ezeket szemrebbenés nélkül teszik veled..
A "legjobb barátnőd" manipulatív és csak akkor kellesz neki, ha ő akar valamit.. az ilyen még barátnak sem mondható. Gimis voltam, amikor rájöttem, hogy egyszerűen nem szabad minden titkot elmondani, vannak, amiket jobb, ha megtartasz magadnak. Szűrni kell, hogy mit mondasz el, kinek.
Lefoglalt téged az, hogy a régi barátaid bűvkörében maradj, és hátat fordítottál az újaknak.. szerintem ezt kéne rendbe hozni, elnézést kérni tőlük. A másik kettővel szemben pedig határozottan kiállni és nem hagyni, hogy kihasználjanak és így viselkedjenek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!