Mit csinaljak? Orlodom nagyon es nagyon rossz erzes. Reggel rosszul kelek mindig. Nagyon hianyoznak a barataim, akikkel egyutt nottem fel, nagyon reg lattam oket. Irnek nekik, de attol felek, h eloszor haritanak, utana meg nem irnak tobbet.
Figyelt kérdés
Egyszer egyiknel volt ra pelda.
Nagyon maganyos vagyok, emiatt orlodom, olyan jo amikor irnak es ezt nem akarom elvesZIteni ezt is, viszont beleorulok abba, h mindenki szolni mindenkihez, mindenkivel van valaki estenkent csak velem nincs, zsong a fejem az ures elettol.
Nagyon vagyom a szeretetre.
#Orjito
2022. jan. 13. 07:58
41/41 anonim válasza:
Nem lehet olyan életet élni, hogy "ne legyen semmi gond soha", "soha ne történjen/történhessen rossz dolog", nincs titok amit ha elárulnak neked, onnantól majd "minden jó lesz".
Tenned kell ha azt szeretnéd hogy jobb legyen.
Garancia nincs semmire, csak arra hogy ha semmit se teszel, semmi sem fog történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!